... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
marcele36 napísal:ak by som ti mohol poradit
popraskalo ti to preto lebo si pouzil nespravnu kapalinu do ostrekovacov.v bmw ti povedali pravdu.ked si kupujes vodu tak voda do ostrekovacov musi byt vhodna na ostrekovanie polykarbonatovich skiel.ked kupujes vodu vzdy si precitaj ci je na to vhodna.ja na svoje auto som zhanal po pumpach a az na 2 pumpe som taku vodu kupil.mam znameho co mal problem s tymto tiez na spominanej X5.svetla mu popraskalia nevedeli sme z coho. druhy kamarat zasa pracuje v jednej nemenovanej firme kde v ponuke bola prave takato voda do ostrekovacov.vymenil svetla leje tam tu vodu a od vtedy s tym problem nemal.
futy napísal:A ja tam lejem sheron, ale neviem, ani som nečítal že či to nepoškodzuje plykarbonátové sklá svetiel...alebo u audi je to z iného materiálulebo som o tom nepočul. A kde sú tieto zmesi dostupné okrem nákupu cez internet a autorizákov.
futy napísal:No moje svetlá sú zatiaľ po cca 92,5T ok, tak to sa poobzerám po nejakej kvalitnejšej zmesi, aby som nemusel kupovať nové komplet-xenónyNa sherone nie je nič o polykarbonátoch spomenuté, skôr čo som si všimol na návodoch bolo že nepoškodzujú laky.
futy napísal:No to že mám OOOO, je že ja nie som moc na diesle, (a BMW benzín v ponuke tu na SK bolo minimum, lebo všetci chcú jazdiť za 5,5l )a keďže som zohnal na svoje predch. kupca tak som to kúpil. Keď nie je kôň, aj somár je dobrýAle po tomto už príde dúfam BMW
kubo1301 napísal:Ja som to mal ale na e46.robil som si to sam doma.vycital som to na nete.najprv to odasti.potom to treba brusit vodym smirglom najprv 800 potom 1000 ,1500 a nakonec 2000.potom treba kupit taku pastu vola sa to ze xerapol alebo tak nejak a tym spavis konecny vysledok.zda sa to jenoduche ale bola to riadna makacka ti poviem zabijes tym dost casu ale vysledok stoji zato.tiez som sa toho obaval ale svetal boli naj nove!!!zevraj netreba nato ani ten specialny pripravok ale hocijaku lestenku.no ved pocitaj o tom a uvidis.tak vela stastia pri praci ak sa pre nu rozhodnes