... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
jararak napísal:e65 - poznaju sa chyby, vedia sa riesenia, kodovat sa to da saplavym kablom za 20e z ebayui, suciastky poniektore pasuju z e60/70 jedneho aj druheho sa po vrakaci povaluje. kupis za 15 slusny kus, za 2-3 roky to padne na 8-10t
f01 - pozna sa uz vela chyb, ale svoje zubky este vyceri, na kodovanie potrebujes icom a e-sys, ista-p (spolu asi za 1500e). pasovat suciastky nato budu z f10, ale ani tych nieje este nejak extra vela, kupis za 25- za 2-3 roky predas za 12-5t
za rozdiel ceny si radsej kup objektiv, novy photoshop, fajne vino a prsten priatelke
Fuxxo napísal:inak to je velmi dobra taktika pri kupe takeho auta.. lebo jasneze ja si to spravim sam za tretinu ceny, a tym padom to je v poriadku.. popripade su veci ktore neponahlaju a jazdi auto aj bez nich.. ale cenovku by to mohlo stlacit dolu..
voMacK napísal:No mne sa najviac paci, ze to auto ma proste taky stihlejsi a agresivnejsi look. S tym, ze AE ma az lci biele led a nie zastarale halogenky zlte, skarede :)
voMacK napísal:CIC NBT sa daval uz od prvych lci? Si si isty? Lebo NBT prisel na trh az pre MY2013 a F01 lci prisla kedy? 2011 nie?![]()
s tym B&O, a led svetlami mas samozrejme pravdu :)
Neviem ale ako to bolo s DA+ ...
miso_525d napísal:no s takymto pristupom kupis leda tak rozjebany vydojeny polepeny bicykel, druhy krat zlepena totalka, na ktorom sa ako-tak povozis dva mesiace a potom zacne kolotoc, do servisu pojdu tisice... minies vsetky prachy co si na auto mal a nakoniec budes ruky - nohy bozkavat tomu, komu to predas so stratou par tisic eur. presne tak, ako ten, co to predal tebe![]()
ako naozaj nic v zlom, ale nechapem ludi, co maju na auto horko - tazko 15 tis. eur a idu kupovat F01... so vsetkou uctou ti hovorim, ze to nemoze dopadnut dobre.
radsej si kup peknu E66, servisovanu, vo vybave a budes mat klud a pokoj.