Caute chlapi,
Daevid, chcel si nieco vediet ohladom tych smeroviek pokial su len dokupene LED ziarovky s paticou BAU15s a odpormi, cize bez chybovej hlasky. Ja som si objednal z ebayu za par dolarov (6$) 2 kusy na skusku ze ako to bude vyzerat. Schvalne som objednal tie "drahsie" s odpormi (Error Free), kedze tam boli aj za menej bezodporove ale tomu som neveril ani ze by to vobec svietilo. Ked prisli a nahodil som ich, tak som zistil ze zrejme s odporom vlastne ani nie su kedze mi vyhadzovalo chybu (rychle blikanie smeroviek). Kamarat co sa rozumie do elektriky ich pozrel a zistil ze tam sice odpory su ale asi velmi slabe na to aby ich auto zaregistrovalo. Tak tam nahodil nove ale vraj museli byt dost silne, nejakych 30ohmov. Potom uz blikali normalne. Takze aj tie LED ziarovky ktore su udajne s odpormi na toto asi nestacia, jedine ze by to bol typ vyslovene na e46 kde maju tu postacujucu hodnotu otestovanu. Dalej co sa tyka zivotnosti si myslim ze to vydrzi dost dlho, lebo kedze to len blika tak sa to nestihne ani tak zahriat. Kym to funguje mam to tam.
Ked to mam ale zhrnut v skratke, viditelnost asi dobra, blika to "modernejsie" ale asi sa to neoplati riesit touto variantou lebo sice je to krajsie ale je s tym dost roboty :)
Tie co si si objednal ty su samozrejme neporovnatelne krajsie, len reagujem na tvoju otazku skusenostou.