... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
duko napísal:Zdravím šťastných majiteľov f20 a chcem sa spýtať,ako je to s hlučnosťou v interieri od podvozku a pneumatík na dialnici a ako je naladený podvozok na tie naše tankodromy v mestách. Je pravdepodobné že je lepší ako starší model,ale ako je to napr. pri porovnaní s e90.
tomas20 napísal:
po_e87 napísal:Vdaka za info. Prosim ta aky mas motor a pouzival si uz vsetky rezimi. Ako som uz pocul auto je citelne maksie a rezime eco vedia krasne usetil palvo. Dobra recenzia je aj tu http://www.autoweb.cz/bmw-116i-f20/
whisp napísal:Stanleyy popis viac o motore a variabilnom sportovom riadeni (tiez som to dal ale informacii malo). Som zvedavy tiez cakam o mesiac 116i (manual) a skusal som iba chrochtaka.
stanleyy napísal:tak, jednotku mame od vcera doma :) Ten benzin je uplne skvely. Tichucky, taha odspodu dobre, automat to drzi na 1300 rpm a nepreraduje zbytocne. ide to fajn! Podla mna do jednotky urcite lepsia volba ako tie stvorvalcove traktory.
Prvych 100km sme dali so spotrebou 7.4, uvidime, co bude, ked sa to zabehne.
A ozaj, aj ta oranzova sa da :)
maxete napísal:
Ahoj, gratulujem ku kúpe a chválim farbuPokiaľ ide o štvorvalcové "traktory", musím sa zastať našej 118d. Aj keď už na nej jazdím veľmi sporadicky. No motor je to veľmi dobrý. Ku dnešnému dňu je tam najazdených vyše 53 tisíc a zatiaľ bez akéhokoľvek problému, navyše už viac ako rok sa na nej jazdí takmer 90 % mesto.
stanleyy napísal:
jazdil som na 118 aj 120d.. nemam problem s tym, ako motor taha alebo ide, len mi vadi ta hlucnost... Uz aj na 6 valci mi to vadi (ked presadnem zo 116i do mojej A6 s 3.0TDI), na 4 valec si uz neviem zvyknut.
Som si ale isty, ze tie dieslove stvorvalce su velmi spolahlive a aj odskusane..sam som mal taky v E90 par rokov dozadu a nemal som s tym ziaden problem. Len proste mi viac "pasuje" benzinovy motor do jednotky...
maxete napísal:
Tak pokiaľ sa pozeráme na stránku hlučnosti, tak súhlasím s tým, čo si povedal. Aj keď ja momentálne jazdím na F500ke, multijete a tá ma, na moje prekvapenie, veľmi obstojné odhlučnenie. :-) Ale naspäť k 1ke, prajem veľa štastných km.
stanleyy napísal:
:) my mame tiez 500vku doma, jednu z prvych :) kupil som mame na 50tku este v 2008mom cervenu 1.2jku. stale je to super kara!
http://moje.auto.cz/stanleyyy/fiat-500.html