neuveríš ale jeden sa mi váľa doma - chcel som si dorobiť tempomat na Z3 tak som ho odložil (horšie na tom je že si za boha nepamatám kde) pozriem sa či ho dakde vyhrebiem
Moje auta: E46 328i M52 farngruen metalic E46 330i M54 cosmosschwartz ex Z3 1.9i M44 hellrot E46 316i N42 titansilber ex E39 523iA M52 E46 318ci M43 E36 316i compact ex E46 318i M43 ex E34 535i M30 diamantschwartz Mitsubishi pajero Chevrolet TrailBlazer 4.2
Tak to je súper a bude to pasovat aj na E46 ku? Ak by si to našiel daj mi pls vedieť a po telefóne sa dohoodneme na cene . Moje číslo: 0911 212 759 Diki moc
Ahojte pozorne som si prečítal túto tému a zadovážil som si multi volant no rád by som bol keby mi niekto z BA s tým pomohol nakoľko tam treba aj troška spájkovať plus ak som dobre čítal tak ten tempomat by mal ísť aj mne mám 323i e46 ročník 98 chalani dúfam že mi s tým niekto pomôže Miloš
Touto cestou sa chcem poďakovať dtomik-ovi za perfektný volant. Po nejakých patáliach čo som ho nemohol nájsť v Havířově a defektu predného kolesa nakoniec všetko dobre dopadlo,volant funguje úplne perfektne a je to veľký posun vpred čo sa týka interiéru. Teraz ešte Eonon D 5150 a autíčko bude zasa niekde úplne inde... všetkým vrelo odporúčam!!!
Zapajal tu niekdo tempomat aj na plyn ovladaný lankom? mam takýto servomotorček na to ale neviem či sa to da zapojiť je to bmw e46 ale motor m43 lankový plyn. Robil to už niekto?
Ja som to robil jednemu chalaniskovi z MT. Je s tym riadna drbacka. Potrebujes este aj spinac spojky,riad.jednotku a samozrejme kabelaz. Ja som ju musel vyrobit.
Ja som to robil jednemu chalaniskovi z MT. Je s tym riadna drbacka. Potrebujes este aj spinac spojky,riad.jednotku a samozrejme kabelaz. Ja som ju musel vyrobit.
Aha to len pre švagra, tak sa na to vykašlem zapojim len ovladanie radia a osvetlenie.
Takže. Volant namontovany nakablovany a super vsetko ide. Volanty 2 som kupoval od rommyho super cena aj pristup. Mimochodom volan funguje aj s rádiom erisin dvd.
Dobry vecer.Najde sa tu niekdo najlepsie zo Zilinskeho kraja kto by mi vedel spojazdniut multifunkcie na volante aj s tempomatom.Mam ho uz tam,trojramenny ale nejdu mi funkcie.Zevraj tam je urobena predpriprava.Je to rocnik 2000 323i automat.Neni som moc talentovany na elektriku tak keby sa tu niekdo ochotny nasiel velmi by ma to potesilo.Dakujem
Potrebujem poradit, ked som zapojil MFL volant nakabloval som zo zeleneho pinu do lichtmodulu tak mi vypísalo chybu na radiu že DISABLED a ani radio nešlo. Všetko som kontroloval 10x. Stretol sa už niekto stým? Môže to byt tým že mam k radiu pripojenu tu krabičku kde dam usb,sdkartu a pod?