... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:

začarovaný kruh
 začarovaný kruhsineDko napísal:
to je počítaníčko v tych komentaroch. su tam iba dva druhy komentarov. jedni co nadavaju na uzke miesta a druhy co nadavaju na bmw

sineDko napísal:presne tak oktavia f tédéí pyčo a 3,141592 l na sto. icko musi byt cervene

) vkuse o tom trepal ako to ide a ze on siel aj na octafke 2.0 tdi a ze to tak vobec neslo a ze jeho dava pomaly pretazenie 5G asi...tak sme raz zbehli na sprint, a potom na pruzne zrychlenie na dialnici..samozrejme ze ani len som si nevsimol kedy zmizol...a potom prisla ta titulna veta TDicKÁRov: Ale mne to zere 4l po dialnici a mimo aj menej....
) vkuse o tom trepal ako to ide a ze on siel aj na octafke 2.0 tdi a ze to tak vobec neslo a ze jeho dava pomaly pretazenie 5G asi...tak sme raz zbehli na sprint, a potom na pruzne zrychlenie na dialnici..samozrejme ze ani len som si nevsimol kedy zmizol...a potom prisla ta titulna veta TDicKÁRov: Ale mne to zere 4l po dialnici a mimo aj menej....  :D:D:D nevedel som sa prestat smiat...samozrejme auto 2x drahsie ako moje a vybava rovnaka cize "social"...takze radsej doplatim tych paru eur na naftu a stale mi ostanu prachy
:D:D:D nevedel som sa prestat smiat...samozrejme auto 2x drahsie ako moje a vybava rovnaka cize "social"...takze radsej doplatim tych paru eur na naftu a stale mi ostanu prachy  :D
:D