Zdravim pani :)
mam taku prosbu, alebo skor potrebujem radu s mojim pripadom. Nerad by som s tym isiel do bmw servisu a nechal tam 1200ecek

Problemy mam dva

Prvy: prava hmlovka, teda ziarovka aj s konektorom je vypadnuta s povodneho miesta, je proste padnuta v narazniku. Kedze som tam nenasiel ziadnu fugu, cez ktoru by som prepchal ruku a dal ju naspet, dovtipil som sa, ze asi to nebude take jednoduche :) a zdemontovat naraznik si netrufam :) Tym padom sa chcem aj spytat, ci by to niekto vedel, a ci by mi s tym pomohol.
tu je foto:

Druhy problem tiez esteticky, ale trapi ma :)
Ide o to, ze na pravej strane sa mi povolila, resp. mi odpadla nejakym zazrakom smerovka, drzi tam len silou vole

objednal som si novu, teda len sklicko, ale ako byva zvykom, prisla mi na opacnu stranu :) to znamena, ze doobjednavam dalsiu

tak teda vymenim obe, problem je ale ten, ze ta na lavej strane, drzi jak hovado. Ci tam je zalepena nejakym tmelom alebo cim neviem, ale nerad by som to odtial vytrhol.
Preto sa chcem tiez spytat, ze ak tam uz osadim tie nove sklicka, ci ich tam treba tiez prilepit niecim.
Foto tej vypadnutej:

a foto klasickej