... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
batko152
Autor témy
Auto: čierne E90 320dé
Kraj: Bratislavský

Vypadnutá žiarovka v hmlovke, a výmena smerovky na blatníku

Sobota, 31. Mája 2014, 22:12

Zdravim pani :)

mam taku prosbu, alebo skor potrebujem radu s mojim pripadom. Nerad by som s tym isiel do bmw servisu a nechal tam 1200ecek :D
Problemy mam dva :D

Prvy: prava hmlovka, teda ziarovka aj s konektorom je vypadnuta s povodneho miesta, je proste padnuta v narazniku. Kedze som tam nenasiel ziadnu fugu, cez ktoru by som prepchal ruku a dal ju naspet, dovtipil som sa, ze asi to nebude take jednoduche :) a zdemontovat naraznik si netrufam :) Tym padom sa chcem aj spytat, ci by to niekto vedel, a ci by mi s tym pomohol.
tu je foto: Obrázok

Druhy problem tiez esteticky, ale trapi ma :)
Ide o to, ze na pravej strane sa mi povolila, resp. mi odpadla nejakym zazrakom smerovka, drzi tam len silou vole :D objednal som si novu, teda len sklicko, ale ako byva zvykom, prisla mi na opacnu stranu :) to znamena, ze doobjednavam dalsiu :D tak teda vymenim obe, problem je ale ten, ze ta na lavej strane, drzi jak hovado. Ci tam je zalepena nejakym tmelom alebo cim neviem, ale nerad by som to odtial vytrhol.
Preto sa chcem tiez spytat, ze ak tam uz osadim tie nove sklicka, ci ich tam treba tiez prilepit niecim.
Foto tej vypadnutej: Obrázok
a foto klasickej Obrázok
Naposledy upravil/-a batko152 v Streda, 4. Júna 2014, 15:05, upravené celkom 2 krát.
Kto chce hlada spôsob, kto nechce, hladá dôvod :)
Obrázok

Kortys
Auto: E91, E46, E53
Kraj: Zahraničie

Re: Ako vymenit smerovku na vodicovej strane a predna hmlovk

Sobota, 31. Mája 2014, 22:20

K mlhovce se dostaneš po sundání plastového podběhu. Směrovky jsem zatím nesundaval, tak nevím.

fuji
Auto: MINI COOPER S
Kraj: Prešovský

Re: Ako vymenit smerovku na vodicovej strane a prednu hmlovk

Nedeľa, 1. Júna 2014, 13:00

Smerovku musíš zatlačiť smerom dozadu a vytiahnuť prednú časť.
http://m.youtube.com/#/watch?v=EXBFaQqMib4

batko152
Autor témy
Auto: čierne E90 320dé
Kraj: Bratislavský

Re: Ako vymenit smerovku na vodicovej strane a prednu hmlovk

Nedeľa, 1. Júna 2014, 22:25

Na tej vypadnutej som si to všimol, ako sa to vyberá, išla jednoducho :)
Ta druha tam držala celkom slušne, a nechcel som ju poškodiť, tak som sa tu radšej spýtal :)
Nerad by som potom plakal nad rozliatym mliekom :) i keď pre väčšinu možno banalita, pre mňa komplikovaný úkon :D
Kto chce hlada spôsob, kto nechce, hladá dôvod :)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných