... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Kraken napísal:Ja nechapem co tu vseci riesia nieco s pridavanim koni, vzdy tu niekto chce dvihat kone a pritom polovica z tych ludi ani nema auto v poriadku.
A dalsia vec je ze sa neda vysvetlit kolko koni to zdvihne a ako tu pisu tak to ani nezdvihne, a keby ze to vsetko odladis a zdvihnes kone tak nezdvihnes len vrcholove, dokonca v strednych otackach mozes aj stratit, nehovoriac o krutaku, kazdy tu si chce pridat o 3 vrcholove kone viac kadejakymi volovinami a pritom vacsina jazdi na aute normalne, ta ho potom tocte vkuse po obmedzovac nech aj daco mate z tych pridanych koni.
Fakt dajte si auta doporiadku nech to ma aspon tolko koni kolko to ma mat v serii.
To sa netyka Iste-ho, on ma auto na zabavu, v takomto pripade sa to da riesit.
wladas47 napísal:Dost by ma zaujimalo ako je to naozaj v praxy z týmito regulatormy tlaku.....určite to nezvýši vykon ale trocha oživiť motor v nižšich otačkach by to mohlo? zaojima ma sorej nazor dakoho do to naozaj mal a aj správne namontované teda z adaptérom na lište a nie cez povodny regulator...
bysto napísal:Ja sa do toho síce hovno rozumiem, ale v nízkych s stredných otáčkach to asi pomôcť nemôže. Maximálne sa ten motor bude prechlástávať. Šak je to atmosféra, a keď neni vzduch, tak môžeš dávať benálu koľko chceš a výkon ti nepribudne.
Mi_t_is napísal:daj si tlak aj 6barov.. vačší tlak na palivovu pumpu, hadičky, SK pasky.. Na 20 ročnej E36tke to nie je potreba..tak si rád ak nepresakuje pod 3,5barom a nie to ešte so zvýšeným...
starynovy napísal:Na tom stvorvalci je tovarensky tlak paliva to posledne obmedzenie.