... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
KISS-MY-ASS napísal:Zdravím... Má tu niekto skusenosti so športovým regulátorom tlaku paliva? o kolko to zvýši kone, o kolko zvýši spotrebu a tak....
Dik
iste napísal:skus trosku rozpisat oco ide..regulator tlaku paliva je bezna vec ked mas priame vstrekovanie..chces dat silnejsi z vacsim tlakom? aky je ten sportovy? daj link ak je to niekde na predaj
iste napísal:kokso ze take vobec vyrabaju:) ale dik za link
iste napísal:vsak to je jasne,preto sa cudujem ze take vobec je na trhu:) ale na robenie dier do piestov je to dobre
Kraken napísal:Ja nechapem co tu vseci riesia nieco s pridavanim koni, vzdy tu niekto chce dvihat kone a pritom polovica z tych ludi ani nema auto v poriadku.
A dalsia vec je ze sa neda vysvetlit kolko koni to zdvihne a ako tu pisu tak to ani nezdvihne, a keby ze to vsetko odladis a zdvihnes kone tak nezdvihnes len vrcholove, dokonca v strednych otackach mozes aj stratit, nehovoriac o krutaku, kazdy tu si chce pridat o 3 vrcholove kone viac kadejakymi volovinami a pritom vacsina jazdi na aute normalne, ta ho potom tocte vkuse po obmedzovac nech aj daco mate z tych pridanych koni.
Fakt dajte si auta doporiadku nech to ma aspon tolko koni kolko to ma mat v serii.
To sa netyka Iste-ho, on ma auto na zabavu, v takomto pripade sa to da riesit.
tito_mt napísal:
nie ja chodim s autom na pole tak potrebujem pridat kone aby som mohol viacej vlecku nalozit ked jazdim na 1000 otackach ...tak preto ma to zaujma
Kraken napísal:
boze ved som nemyslel konkretne teba ani konkretne nikoho v tejto teme, ale je kopec takychto tem a vacsinou sa zbytocne riesia hovadiny
ale tak možno trafená hus zagága, já ti nevím karle