... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
KISS-MY-ASS napísal:Zdravím... Má tu niekto skusenosti so športovým regulátorom tlaku paliva? o kolko to zvýši kone, o kolko zvýši spotrebu a tak....
Dik
iste napísal:skus trosku rozpisat oco ide..regulator tlaku paliva je bezna vec ked mas priame vstrekovanie..chces dat silnejsi z vacsim tlakom? aky je ten sportovy? daj link ak je to niekde na predaj
iste napísal:kokso ze take vobec vyrabaju:) ale dik za link
iste napísal:vsak to je jasne,preto sa cudujem ze take vobec je na trhu:) ale na robenie dier do piestov je to dobre
Kraken napísal:Ja nechapem co tu vseci riesia nieco s pridavanim koni, vzdy tu niekto chce dvihat kone a pritom polovica z tych ludi ani nema auto v poriadku.
A dalsia vec je ze sa neda vysvetlit kolko koni to zdvihne a ako tu pisu tak to ani nezdvihne, a keby ze to vsetko odladis a zdvihnes kone tak nezdvihnes len vrcholove, dokonca v strednych otackach mozes aj stratit, nehovoriac o krutaku, kazdy tu si chce pridat o 3 vrcholove kone viac kadejakymi volovinami a pritom vacsina jazdi na aute normalne, ta ho potom tocte vkuse po obmedzovac nech aj daco mate z tych pridanych koni.
Fakt dajte si auta doporiadku nech to ma aspon tolko koni kolko to ma mat v serii.
To sa netyka Iste-ho, on ma auto na zabavu, v takomto pripade sa to da riesit.

tito_mt napísal:
nie ja chodim s autom na pole tak potrebujem pridat kone aby som mohol viacej vlecku nalozit ked jazdim na 1000 otackach ...tak preto ma to zaujma
Kraken napísal:
boze ved som nemyslel konkretne teba ani konkretne nikoho v tejto teme, ale je kopec takychto tem a vacsinou sa zbytocne riesia hovadiny
ale tak možno trafená hus zagága, já ti nevím karle

....preto som sa zamyslel ze ked uz je auto na zdvihaku ci to tam nedam dosrobovat....