... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 ..ja mám 330. A celkom v pohode spotreba taká ako má biť ..podľa plynu
  ..ja mám 330. A celkom v pohode spotreba taká ako má biť ..podľa plynu  a čo sa tika oleja troška papa ale ziadna katastrofa..zatiaľ som nemal stim motorom problmi.
 a čo sa tika oleja troška papa ale ziadna katastrofa..zatiaľ som nemal stim motorom problmi. ) , na 328 das aj 16 palcove kolesa, na 330 minimum 17ky, na 330 su tym padom aj vacsie brzdy.
 ) , na 328 das aj 16 palcove kolesa, na 330 minimum 17ky, na 330 su tym padom aj vacsie brzdy. a este jedna otázka to má biť tvoj prvý bavorák?
 a este jedna otázka to má biť tvoj prvý bavorák? ale normalne na suciastky.
 ale normalne na suciastky. ) ale to zalezi od kusu....spotreba pri 80% mesto je 8,6 vs 9,9 v neprospech samozrejme 3,0 l...ale radsej ako motor 330 ci 328 vyberaj co najlepsiu vybavu, ta ti vela vynahradi :)
 ) ale to zalezi od kusu....spotreba pri 80% mesto je 8,6 vs 9,9 v neprospech samozrejme 3,0 l...ale radsej ako motor 330 ci 328 vyberaj co najlepsiu vybavu, ta ti vela vynahradi :)  akurát v zime budeš mat problém s oknami zviknu primrzat aj keď som  dosť prečítal čo treba porobit tak mozes mastit koľko chceš tesnenia na dverách mne to primrzalo niekde vo vnútri..ale ziaden problém trocha sa zohrialo vo vnútri a fachcilo to
  akurát v zime budeš mat problém s oknami zviknu primrzat aj keď som  dosť prečítal čo treba porobit tak mozes mastit koľko chceš tesnenia na dverách mne to primrzalo niekde vo vnútri..ale ziaden problém trocha sa zohrialo vo vnútri a fachcilo to   ale čo sa tika dielov nič strašné ceny sú normálne ako vsade.  Pises že chceš manual no aj ja som ho chcel ale nakoniec kúpil som s smg prevodoukou a celkom fajn sa jazdy..
 ale čo sa tika dielov nič strašné ceny sú normálne ako vsade.  Pises že chceš manual no aj ja som ho chcel ale nakoniec kúpil som s smg prevodoukou a celkom fajn sa jazdy.. 
 jediné čo som čítal že keď často sa používa šport režim tak tam sinchrony odchádzajú .ale to neriesim na bežné jazdenie stačí aj normal. Auto je dosť silné nato ..ale aj šport režim je zaujímaví keď sa zapne hneď pocujes ako tam rýchlosti slaha a to nehovorím o štarte z miesta vypnes dsc a asc a potom už je dobrá zábava
 jediné čo som čítal že keď často sa používa šport režim tak tam sinchrony odchádzajú .ale to neriesim na bežné jazdenie stačí aj normal. Auto je dosť silné nato ..ale aj šport režim je zaujímaví keď sa zapne hneď pocujes ako tam rýchlosti slaha a to nehovorím o štarte z miesta vypnes dsc a asc a potom už je dobrá zábava   full výbavu nenajdes lebo veľa vecí sa medzi sebou vylučujú..a čo sa tika navigacky keď je tam aspoň troska to ináč lady ako bez nej
 full výbavu nenajdes lebo veľa vecí sa medzi sebou vylučujú..a čo sa tika navigacky keď je tam aspoň troska to ináč lady ako bez nej
jkk napísal:Mal som 323i a teraz mam 330i...rozdiel v udzbe som nepostrehol (okrem dolievania oleja)

...tu sa ale nebavime o kazivosti jednotlivych kusov ale o cenach dielov a tie su velmi podobne, do smutku ta posle aj 323i ked sa zacne sypat...ked som bral brzdy na 323i tak mi znamy nukal brzdy z 330i ze ich ma lacnejsie, loziska som detto zohnal lacnejsie na 330i ako na 323i, spotrebak bez rozdielu cien...
 ...tu sa ale nebavime o kazivosti jednotlivych kusov ale o cenach dielov a tie su velmi podobne, do smutku ta posle aj 323i ked sa zacne sypat...ked som bral brzdy na 323i tak mi znamy nukal brzdy z 330i ze ich ma lacnejsie, loziska som detto zohnal lacnejsie na 330i ako na 323i, spotrebak bez rozdielu cien...