Štvrtok, 29. Mája 2014, 20:44
Co sa tyka SMG prevodovky aj mne sa velmi paci, len sa trochu bojim, ze pri mojom style jazdy by som to odpalil a bolo by to asi velmi drahe, aj ked by som do toho isiel najradsej no neviem ako sa to kazi s co to vydrzi, myslite ze by som sa toho smg nemal bat ?
Nad 323i som nerozmyslal, spotreba bude urcite trochu nizsia, ale momentalne mam 1,7 4 valec 123 koni a v meste to zere 9,5 takze som na to nejako pripraveny :)
Vybava urcite vazi, no dost veci pojde do smutku, pretoze to auto bude v podstate projekt, budem vela veci menit.
Ked sme uz pri tej vybave ak sa mozem opytat, nikde neviem najst co bola vlastne Full-ka ked som pozeral vsetky modely tak som nasiel toto, je este nieco co sa robilo ?
Neriesme motor, prevodovku ani nahon
Koza, multifunckny volant, vyhrievane sedacky, elektricke s pametou, stresne okno, elektricky sklapatelne spetaky, palubny pocitac, xenony, senzory, hmlovky, tempomat, automaticka 2 zonova klima, senzory na svetla a na dazd, senzor tlaku v penu, natacacie svetlomety, CD menic, a nasiel som v jednom aj navigacny system ale to nejako neriesim, lebo to je strasne neobyvkle a nepotrebujem to.