... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: vyhoda domacej produkcie tu(z)ning parts pre domace pouz

Utorok, 27. Mája 2014, 10:46

V pohode. Ako pozri sa, kazdy si upravi auto ako chce. A samozrejme kazda uprava nesie svoje plusy aj minusy. To ze v znizeni nevidite plus z toho ale nerobi tuzing alebo co. :)

Keby sme boli vsetci rovnaki je nuda na svete.

Napriklad tie osvetlene lamba sa mi fakt nepacia. A tie odklony tiez nie. Stacia mi tie moje.

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 27. Mája 2014, 11:35

ved pohode. ja som tiez za taky light tuning ale v mojom veku uz len naozaj decentny a musi byt dotiahnuty na 110%. no ako mlady som obdivoval aj chladiaci otvor v kapote... 120-tky :mrgreen: le to bude tym, ze som vyrastal v dobe F&F ;-)

Pežot

Utorok, 27. Mája 2014, 17:46

Ta doba je uz ale prec :lol:

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Streda, 28. Mája 2014, 01:35

Tak zas musim si zo zavisti zapicovat na vas trochu, kedze ja to nemozem dat dole, nakolko mi to nedovolia poveternostne podmienky a cesty. :mrgreen: Keby som sa mal plazit pri zemi jak Pezot, tak to mozem rovno kazdy tyzden nahadzovat novy naraznik ](*,) Pezot, da sa ti vyjst hore na strechu v Poluse, ci neskusal si radsej?
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Streda, 28. Mája 2014, 05:49

pezot to nema az tak hrozne. tu su iny experti na to ktori musia aj ciary na zebre davat bokom :mrgreen:

Pežot

Streda, 28. Mája 2014, 06:04

Do polusu nechodim :lol:

Ale zabudate na jednu vec ... ja to auto nejazdim denne. A vyjadrim sa znova, ak by som mal jazdit kazdy den, tak sa na to mozno aj vykaslem. A mozno aj nie. Po BA prejdem v pohode vsade tam, kam potrebujem. ;)

Obchodne centra vyuzivam najmenej a ked uz, parkovat sa da aj mimo ich parkovisk, ktore stavali asi na Smarty.

Pre vela ludi moze to znizenie predstavovst obmedzenie. Nehadam sa a takisto nebudem tvrdit, ze je to bez obmedzeni. Napriklad na geometriu som sa ani nedostal na zdvihak. Ale to su veci, s ktorymi treba pri znizenom aute ratat. Nevnucujem nikomu aby si auto znizoval. Ale takisto by som prijal aby mi niekto nevnucoval nazor, ze je to na picu a neda sa s tym jazdit, kedze to ani len nevyskusal.

Chalanov co som previezol tak boli prekvapeny, ze E39 znizenie, resp. pouzitie podvozku, ktory som tam dal, neubralo skoro vobec na komforte. Ked sme sli do SE tak si ma ludia doberali, ze pojdeme pomaly, ked idem prvy. Mimomesto som pod 90 nesiel. :)

dethXtreme
Auto: e36 323i

Streda, 28. Mája 2014, 11:38

...a aspon nedostanes papucu :D
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

JFaudio
Auto: 335i e92
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Mája 2014, 13:16

Podľa mňa je najdôležitejšie, že chalani majú radosť z vecí ktoré si kúpili, alebo vlastnoručne zamontovali...

PS - myslel som tých bruchoplazov.
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

dedo1
Auto: Holup na masle

Streda, 28. Mája 2014, 14:24

Riešite to, čo sa tu už riešilo milión krát, a stále dookola to isté. znížené autá sú nebezpečné a podobne... nepáči sa Ti to, nerieš, nekukaj... Páči sa ti séria, dobre pre Teba, ja neriešim, nekukám. A omáčka koľko bruchoplazov tu malo rozpárané auto ako plechovka keď sme už pri pri tej nebezpečnosti...

To posledné som len tak trošku podjebal, lebo je to taký istý argument ako to, odklony sú zlé a nebezpečné(hovorím o odklonoch v takej miere ako majú ľudia tu, nie japončíkov, tam je to jasné), inak stále čakám na reakciu na tento obr. ako je to s tými natiahnutými pneumatikami

Obrázok
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 28. Mája 2014, 18:18

Dedko bud ty alebo ja sme slepy. Ja tam vidim gumy uplne normalne natiahntue, ze sedia ako maju. Co sa ti tam nezda?
Este som teda nevidel v showroome BMW, kt. by malo disk pretrcajuci z gumy. A to som tych showroomoviek dovolim si tvrdit videl hodne.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dedo1
Auto: Holup na masle

Streda, 28. Mája 2014, 19:01

A za toto som bol ja tuner, iba to sa mi nezda.

IMG_0720b.jpg
IMG_0720b.jpg (69.37 KiB) 1034 zobrazení

voMacK napísal:
Dedko bud ty alebo ja sme slepy. Ja tam vidim gumy uplne normalne natiahntue, ze sedia ako maju. Co sa ti tam nezda?
Este som teda nevidel v showroome BMW, kt. by malo disk pretrcajuci z gumy. A to som tych showroomoviek dovolim si tvrdit videl hodne.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 28. Mája 2014, 19:15

Pezot na tych tvojich gumach by som sa bat ist trosku rychlejsie.. inac pokial nechodi na urcite miesta mozes znizit auto bez problemov, asi 80% ciest kadial ja chodim si nemozem dovolit znizit auto ako mas ty...
Jack Daniels + Coca Cola :)

Pežot

Streda, 28. Mája 2014, 19:25

Ja nikomu nic nevnucujem a ani netvrdim, ze by to mal kazdy robit a pre kazdeho je to vhodne.

A moje gumy su na moj momentalny najazd v pohode.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Streda, 28. Mája 2014, 19:29

Pežot napísal:
Ja nikomu nic nevnucujem a ani netvrdim, ze by to mal kazdy robit a pre kazdeho je to vhodne.

A moje gumy su na moj momentalny najazd v pohode.

Ja ti to znizenie nebriem, podla mna je to super na aute.. jedine co mi vadi su gumy.. a nieco celkom ine si tvrdil ekd si bol u mna..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: M3driver a 219 neregistrovaných