... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: vyhoda domacej produkcie tu(z)ning parts pre domace pouz

Streda, 28. Mája 2014, 19:37

Dedo upresni prosim ta.
Nehovoriac o tom, ze pokial viem tvoje auto som nikdy v tomto zmysle nekomentoval. Len ked si predaval E46 som napisal, ze za tu cenu by mohlo mat menej hrzde.. :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Streda, 28. Mája 2014, 20:07

konkretne mozno nie, ale napr. aj miso mal podobne pneu. a bolo tu to plno. Ale je to jedno, chcel som povedat iba to, ze natiahnute pneu, nie su zlo najvacsie na svete. V starej robote mal jeden zakaznik Panameru od mansory, 750 ci kolko ps, a keby si videl kolesa (podotykam boli origo mansory), tak sa ti oci prevratia. farbne to bolo inak, ale inak je to to iste ako toto

Obrázok

myslis si ze upravca, ktory uctuje za auto 350 000 evry by kazil jazdne vlastnosti, pre tym mal s600 lorniser ci ako sa to pise a pneumatiky boli rovnake, tak neviem...

voMacK napísal:
Dedo upresni prosim ta.
Nehovoriac o tom, ze pokial viem tvoje auto som nikdy v tomto zmysle nekomentoval. Len ked si predaval E46 som napisal, ze za tu cenu by mohlo mat menej hrzde.. :)
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Pežot

Streda, 28. Mája 2014, 23:07

palzo napísal:

Ja ti to znizenie nebriem, podla mna je to super na aute.. jedine co mi vadi su gumy.. a nieco celkom ine si tvrdil ekd si bol u mna..

Nebavi ma stale riesit gumy. Momentalne su na tretom mieste. Zatial tam vydrzia tieto, az budu peniaze a nic potrebnejsie na aute, objednam nove gumy.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných