... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BranoMW napísal:mozno je problem uplne inde a vy ho tu ociernujete![]()
niekto nemoze spat s hlavou otocenou na vychod.... niekto musi parkovat s predkom auta na zapad.... ked mu to lekar predpisal.... toto je myslim ta ulica medzi blokmi cez cestu od tip-top-u... tam clovek musi parkovat len vychodo-zapadne inac sa mu auto pokazi.... to ti ostatni na fotke este nepochopili...
auto111 napísal:EDIT
JJ mas vlastne pravdu - zle som si pamatal postupnost deja.![]()
Potom to (druhy vodic) mohol riesit tak, ze by sa vzdialil (odbocil nahle na pumpu, bocnu cestu a pod.) tomu hazarderovi na Octe.
Takto by som to riesil ja - je lepsie ked sa podobni polovodici vzdialia odo mna co najdalej.
Pripadne su aj krute riesenia ako napr. zlozit typka na zem a dobehnut mu k autu vytrhnut kluce a hodit do pola / do kanala. Neberte to ako navod.
kobrakai napísal:týpek z auta s kamerou tiež nešiel ako anjel. šluhal si to tam cez plné čáry, obiehanie cez zákruty, bezpečny odstup nula bodov..
obaja šmatlaci zrelí na odobratie VP.
Každopádne, ja vozím (už nie keď idem do rakús:D) vo dverách vedľa kazety Rolling Stones a reflexnej vesty teleskop. dve pošteklenia na kríže zaručia, že chlapec bude bedákať prečo si nekúpil ochcavku s bedrovými opierkami.