... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 318iS coupe] /// nové pneu str.3

Piatok, 16. Mája 2014, 18:12

...serwus,tie okenne lišty si ako riešil?...je to len Dip?...či si normalne lakoval?...pokial si lakoval,tak si ich aj nejako predpripravil (obrusovanie a tak...) ?...
Naposledy upravil/-a justdoit v Streda, 23. Júla 2014, 19:47, upravené celkom 1 krát.
BMW E39
Obrázok

justdoit
Autor témy
Auto: e36 318iS

Piatok, 16. Mája 2014, 20:19

Ďakujem Háječek.

Kolesá sú bohužiaľ také aké sú. Prvej musím doriešiť iné veci a potom príde čas aj na kolesá nejaké dúfam. Ale to až budúcu sezónu. :-({|=

Čo sa týka líšt riešil som to plasti dipom. Nieje to zlá voľba zatiaľ to drží ale už obvolávam a riešim origoš čierne lišty. :thumbup:
Obrázok
ex: e36 318iS coupe

justdoit
Autor témy

Piatok, 4. Júla 2014, 07:37

Po dlhej dobe nejaký update vymenili sme čapy riadenia, takze hneď je lepší pocit z jazdy a na aute už konečne nič neklepe a nebucha nakoniec to bol kardan ktorý bol len zle uchyteny a stačilo ho dotiahnuť. Veľká vďaka patrí Sonnymu ktorého odporúčam :) bohužiaľ som šuchol masku z boku nie moc ale je to vidno neviem či som spal alebo co :D ale spolu so sonnym sme to rovno zhodili a narovnali ten kraj masky. V ten moment som bol na seba strašne vytočený no dobre poďme ďalej, pribudli nám nové zadné svetle od crumara, takže zadok vypada tak ako som chcel. Už len stačí nastriekať kufor a bude to. Potom môžme prejsť na úpravu interiéru. Síce vonkajšok by chcel ešte nejaké zmeny ako napríklad nový predný M nárazník ale to počká na ďalšiu sezónu a chcem sa vrátiť k origo speťakom. Momentálne bude od uprav troška pauza kedže veľa peňazí davam teraz do zdravia :/

Čo sa týka exteriéru premýšľal som nad tým že by som dal na hmlovky žltú fóliu pripadne ich nastriekal a aj na svetla neviem jak to robíte :D tak diky za tip. Auto je naďalej víkendové ale čoskoro ho budem využívať ako daily car.
Prílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Obrázok

justdoit
Autor témy

Re: [E36 318iS coupe] ///

Pondelok, 7. Júla 2014, 07:31

Boli sme s kamarátom troska umyť :D aj keď potom začalo pršať tomu hovorím šťastie :D
Ešte som furt bez hmlovky jak ... ](*,)
Prílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Obrázok

Baworny
Auto: BMW39 525D m-packet

Pondelok, 7. Júla 2014, 08:59

justdoit napísal:
Boli sme s kamarátom troska umyť :D aj keď potom začalo pršať tomu hovorím šťastie :D
Ešte som furt bez hmlovky jak ... ](*,)

To je to naše štastie :D
ale baworak každym krokom je krajši a krajši a hlavne po technickej stranke auto nema jedinu chybu =D>

justdoit
Autor témy

Pondelok, 7. Júla 2014, 09:47

Dík no veď starám sa veď vieš :twisted:

Chcel by som tie svetlá nejak takto aj tie hmlovky no tú foliu na to dať alebo ako sa to robí, vie mi niekto poradiť ako to docieliť?
Ďakujem

Obrázok
Obrázok

HAZARD
Auto: stare

Re: [E36 318iS coupe] /// hmlovky, svetla help?

Pondelok, 7. Júla 2014, 10:17

Je to uplne lahke vyber hmlivku nalep foliu nahrej fenom/teplovzduskou a vytlac vzduch.svetla rozober,vyber rozptylove sklo na dialkovych a nalep foliu rovnako ako na hmlovky a si hotovy
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

justdoit
Autor témy

Pondelok, 7. Júla 2014, 14:00

Díky, som zvedavý ako to ukaže s tými orandžovými smerovkami, ešte musím aj tak zohnať hmlovku aj s káblámi+konektorom, celé to mám vytrhnuté.
Obrázok

Sonny
Auto: BMW E36 Sport
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Júla 2014, 19:41

Rád som pomohol.Na geometrii si bol ? Museli veľa nastavovať? :mrgreen:
Obrázok
Ružomberok - Sport E36 Coupé

justdoit
Autor témy

Streda, 23. Júla 2014, 19:40

Pridávam nejaký update, momentálne len jazdím a jazdím.
Pribudli : :arrow: nové sviečky NGK , len tak pre radosť a konečne už aj druhá hmlovka opäť vďaka crumarovi

Jedná foto HDR z mobilu :mrgreen: tie plastové krytky som aj zabudol nahodiť, počkaju ešte v aute musim doštelovať ľavu stranu náraznika.
Prílohy
IMG_0261.JPG
10574244_704405312940697_7231160175455402170_n.jpg
Obrázok

Gorgi

Re: [E36 coupe] /// grandfather :D

Nedeľa, 12. Apríla 2015, 01:17

Ma to klimu ?

justdoit
Autor témy

Piatok, 5. Júna 2015, 10:51

Čaute sto rokov som nič nepridal :mrgreen: medzičasom som mal aj pocity predaja, ale nakoniec som sa na to vykašľal proste je to slabý motor, 4 valček, brní zvuk ale proste to auto mám rád :mrgreen: za ten čas sa pomenilo alebo spravilo celkom dosť veci, hlavne sa prečistila elektrika, opravilo veľa káblo a pod čo sa týka elektriky. Teraz som menil spojku , ďakujem Sonnymu ktorý to zmákol na 1 a hlavne jeho časovým výpočtom :lol: :lol: . + sa menili ramená predné, zadná náprava je celá OK, po tomto už aj predná ešte manžety riadenia treba vymeniť to ma nenapadlo :mrgreen: + som dnes bol zaniesť mkový nárazník na nástrek ku ktorému pribudne konečne aj lízatko. Za všetky diely ďakujem Crumarovi a Martinovi46 ktorých večne otravujem s objednávkami.
Na auto som nahodil aj späťáky pôvodné, tie mkové repliky ma omrzeli :mrgreen: takže keby mal niekto záujem napíšte, sú v dobrom stave +elektrika všetko funguje. Včera som bol ešte na geometrií , auto sedí na ceste geniálne. A čakám na koncový tlmič výfuku takže hneď to bude lepšie aj vizuálne aj sluchom. Možno mi to už nebude tak poprdkávať :mrgreen: a včera som auto trocha preleštil na večer pastou turtlewax a potom navoskoval od autoglymu.

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

justdoit
Autor témy

Sobota, 13. Júna 2015, 20:55

Niečo nové, narazník namontovaný, dopasovaný díky za pomoc Sonnymu :D
+ konečne koncový tlmič nahodený vyzerá to lepšie aj opticky aj sluchovo . Zatiaľ spokojnosť.

Obrázok

Obrázok

Taká menšia koláž, aspoň troška zmena, teším sa aj z tejto drobnosti :D
Obrázok
Obrázok

justdoit
Autor témy

Re: [E36 318iS coupe] troška update str.4

Sobota, 27. Júna 2015, 10:29

Čaute, momentálne začínam šetriť už konečne na nejaké nové kolesá rozmýšľam nad styling 66 alebo styling 32 , 17tky by mali stačiť. Ak by náhodou to niekto čítal tak hoďte kľudne názor že aké kolesá by mohli byť.

Plánujem ešte repas alternatora, keď budem mať dovolenku. Zachviľu ma čaká zase výmena oleja + filtrov, mením každých 10 000km.

Momentálne mi pribudla nejaká ta autokozmetika
CarPro IronX
Chemical Guys - WheelGuard
Chemical Guys - InnerClean
3M Glass Cleaner
Clay
Surfex HD
Chemical Guys - Fabric Clean
Kopa mikrovláknových utierok + nejaké štetce. Zajtra hodím foto.
+ plánujem kúpu leštičky tak do mesiaca. Zatiaľ teda používam ešte TurtleWax a rukou to je drina, síce nič moc ale aspoň niečo.

Nejaká rada ako zrekonštruovať spätné zrkadlo? Dal som pôvodne a jedno mi treba opiestovať, zatiaľ som to prekryl plastidipom, katastrofa, už sa to šúpe dole hlavne pri záhyboch, či to len streknúť sprejom do farby alebo kúpiť nové?

Osvetlenie ŠPZ, jedna strana mi úplne vypadla do kufra, ako sa to dá vybrať? Lebo mi to tam hrká.
Obrázok

justdoit
Autor témy

Re: [E36 318iS coupe] späťák / zapadnuté osvetlenie

Pondelok, 29. Júna 2015, 19:02

Odfotil som pár veci nieco mi ostalo v aute .
3M glass cleaner - genialna vec vyčistil som perfektne skla, dokonca aj zvyškový lep ktorý nebolo vidno z fólie zišiel dole
Ironx- ďalšia perfektná vec nieco ako kyselina
Ešte som dnes vyskúšal innerclean od CHG, maximálna spokojnosť vyčistené miesta a veci ktore nešli dole s ničím, stačilo streknuť na mikrovlakno a vyčistiť poriadne.
Vyhral som sa s interiérom, sklami a kolesami za 13 hodín.
Obrázok
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: SpiKee a 15 neregistrovaných