Čaute sto rokov som nič nepridal

medzičasom som mal aj pocity predaja, ale nakoniec som sa na to vykašľal proste je to slabý motor, 4 valček, brní zvuk ale proste to auto mám rád

za ten čas sa pomenilo alebo spravilo celkom dosť veci, hlavne sa prečistila elektrika, opravilo veľa káblo a pod čo sa týka elektriky. Teraz som menil spojku , ďakujem Sonnymu ktorý to zmákol na 1 a hlavne jeho časovým výpočtom

. + sa menili ramená predné, zadná náprava je celá OK, po tomto už aj predná ešte manžety riadenia treba vymeniť to ma nenapadlo

+ som dnes bol zaniesť mkový nárazník na nástrek ku ktorému pribudne konečne aj lízatko. Za všetky diely ďakujem Crumarovi a Martinovi46 ktorých večne otravujem s objednávkami.
Na auto som nahodil aj späťáky pôvodné, tie mkové repliky ma omrzeli

takže keby mal niekto záujem napíšte, sú v dobrom stave +elektrika všetko funguje. Včera som bol ešte na geometrií , auto sedí na ceste geniálne. A čakám na koncový tlmič výfuku takže hneď to bude lepšie aj vizuálne aj sluchom. Možno mi to už nebude tak poprdkávať

a včera som auto trocha preleštil na večer pastou turtlewax a potom navoskoval od autoglymu.