... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

rozhodca84 napísal:napadla ma samozrejme aj tato moznost, ale z viacerych dovodov som ju vylucil. Auto si necham, musi vydrzat

držím palce.
  držím palce. . Som mierne povedane nasrany. V podstate mi bolo povedane, ze 50% motorov s oznacenim N47 D20A skonci s fatalnou poruchou.
. Som mierne povedane nasrany. V podstate mi bolo povedane, ze 50% motorov s oznacenim N47 D20A skonci s fatalnou poruchou.svkviz napísal:Hmmmm tak len pre informaciu, pred tyzdnom pri normalnej jazde rychlostou cca 100km/h na 4 rych. stupen auto skublo a motor zacal klepat. V servise mi oznamili ze klukovy hriadel na druhom valci je uplne v riti a rozvod. retaz mierne uvolnena :/. Vraj bezna vec u tychto motorov, co ma dost zaskocilo :/ Auto mam 3 roky, je to rocnik 2008 dovezeny z nemecka. Najazdenych ma 117tis km (najazdene cca 60 tis km). Zvuk bol uplne normalny, bez nejakych anomalnych prejavov. Mam 2 alternativy, bud novy rozvod a kluka original bmw, alebo novy motor s datumom po 05-2009 a v nom nechat vymenit rozvod. Jazdil som predtym peugeot a citroen a oba zvladli bez problemov 250tis km. Tak ci tak bude oprava cez 4000 eur. Som mierne povedane nasrany. V podstate mi bolo povedane, ze 50% motorov s oznacenim N47 D20A skonci s fatalnou poruchou.
pe3k69 napísal:Rozvod vymeneny, auto uz nehrkota, kovovy klepot retaze je prec
ked budem mat cas hodim sem pokec + foto...
Robil mi to clovek z BMW, len doma.. kto by chcel tak cca 800€ ma to vyslo vsetko..
 ,, predpokladam že prešov a okolie dik ..pošli hoc aj sms kontakt na čislo 0944 116 707 budem vdačny...inak si skokojny s pracou ?
 ,, predpokladam že prešov a okolie dik ..pošli hoc aj sms kontakt na čislo 0944 116 707 budem vdačny...inak si skokojny s pracou ? 
											 s tým turbom ti neporadím ale držím palce nech to je len niečo ako vypadnutá hadica
  s tým turbom ti neporadím ale držím palce nech to je len niečo ako vypadnutá hadica  PS. ak chceš tak ti pošlem komplet rozpis katalogový dielov, ktoré som potreboval ja bez vyberania motora...
 PS. ak chceš tak ti pošlem komplet rozpis katalogový dielov, ktoré som potreboval ja bez vyberania motora...