... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:treba kupit novu parabolku v ktorej je vybojka najlepsie aj s cirou cockou a vymenit tomas na dalsich par rokov pokoj a budes svietit radovo az 5x lepsie
jararak napísal:odporucam kontaktovat toma - caknaksisa - odporuci ti dalsi postup
na e39 som menil povodne za bixenon cca 2 roky dozadu pri 240 - menil som z dovodu, ze ked slo cokolvek oproti som nevidel ani krajnicu
mometnalne po 70t je to znova uz poslabsie co davam na opacnu stranu za problem vybojkam ktore to uz budu mat pomalicky za sebou a ako dalsie si vyberiem asi 55w
heroe napísal:Spravne som pochopil? Viem si celu tu optiku vymenit aj sam (e46 coupe predFL)? Lebo sa som si doteraz myslel ze je to ako operacia srdca kadejake vymeriavanie, nastavovanie, uhlomery a chujoviny....... Podla toho co ste napisali staci rozobrat, vysrobovat, nasrobovat nazad nove a hotovo? Lebo ja mam uz 300k km a je to teda slabota, tak predpokladam ze treba vymenit cocku aj paradolu a svietim zasa ako phan? Lebo ono do prahy nemam kedy ist a ani si nemozem dovolit posielat postou svetla (a ni moc nechcem, kedze posta u mne nema moc dobru povest) kedze auto potrebujem.
crumar napísal:Ano, vymenis si to sam, nie je to nic zlozite.
heroe napísal:
Misko s tebou som nebol ani nepamatam, mas s tym skusenosti hej? Za by som sa stavil na kus reci cez vikendis hm?