... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 23. Marca 2008, 12:08

no keby som zhanal touringa by som rozmyslal, vyzera ako novy, keby pri jazde nic nevrzgalo, motor by siel ticho tak za tie prachy by som to riskol, 160 tis je bezna cena zachovaleho touringu, nie je o com
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

dedo

Sobota, 29. Marca 2008, 14:27

Bol sa niekto pozriet na to auto?

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 29. Marca 2008, 18:32

Nuz pekne podla toho motor.priestoru to vizera fajn treba prezriet spodok ten vela povie o km a este celkove opotrebovanie int(volant pedale atd)A dobru skusobnu jazdu a nemas sa coho bat :D

2bad
Auto: BMW 530d e39
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Marca 2008, 22:55

Ja som kupil E36 320i coupe so 139 000km asi je to stocene... ale za 98 000 a predtym bol v inom bazare za 138 000... kupil som ho minuly stvrtok... ale vypada ze je v pohodicke vsetko na nom ide... len pravy zadny tlmic je v kybli... brzdy motor vsetko OK.. :-/ teraz neviem preco z neho dali 40 000dole, ale no nevadi dal som ho opravit 10 000 a kupil som elektrony origo BMW 10 000,- tak mam slusne auticko aj s prepisom za presne 120 000sk ale este by som nan rad dal optiku ;)

Max

Re: 38tis. km '96 BMW?

Pondelok, 31. Marca 2008, 15:28

Ahooojte.

No tak toto bawo som checkoval aj ja. Volal som chlapikovi a v podstate mi povedal to iste co pises. Tvrdil, ze ked niekto pride a pozrie ho tak bez neho neodide /uz ho predava viac ako mesiac a stale sa nanho nikto nepprisiel pozriet - nuz zahada/

Dalsi taky maly detailik - Pytal som sa ho ze ako to je so serviskou, no a killer mi hovoril ze super, ze je tam jedna peciatka z roku 2004 a napisane je tam 27000km. To znamena, ze za rok od kupy majitel najazdil 3000 km kazdy rok. Hm veeelmi zaujimave.

Tvrdil ze to ma len jednu peciatku preto, lebo ze to bolo len raz na kontrole....ved naco skor, ved to nemalo km /detail:.....Ak sa nemylim BMW ma prvu servisku po 2000 km tzv. vstupnu, potom pri 15, 25 atd. Samozrejme ze sa mozem mylit.
Servisna knizka z jednou peciatkou je tazky odrb. Je to zmrd.

Dalsia vec ktora ma zarazila, je ze tvrdil, ze auto nie je mozne leasingovat, pretoze je viac ako desat rocne ---nuz to je mozne...ale............povedal ze Bank plus to prefinancuje-----tvrdil ze min. akontacia je 30 percent /to je blud/ a ze cez vikend sa neda robit leasing /dalsi blud......cez vikend bezproblemovo od 8.00 do 20.00/.....a ze maximalna doba splacania je 36 mesiacov /co je pravdaze dalsi blud/

Tak len tolko moj postreh. Ja som sa rozhodol, ze od cloveka kt. uz pri telefonickom rozhovore v podstate ani nehovoril pravdu, auto kupovat urcite nebudem. Je to ale moj uhol pohladu............

cartman napísal:
zdravim! na nete v bazare som nasiel zvlastnu ponuku. bmw e36 320i z roku 96 s najazdenymi 38 000 km. tak som si zavolal do toho bazaru a auto je z Talianska po prvom majitelovi, garazovane, nehavarovane, ze vraj skutocne to ma nabehanych 37tis. km + serviska + vybava ako klima, elektrika... dava ho za 160 000sk. pridavam jeho fotky a zaroven sa vas chcem spytat na nazor, ci to auto moze mat fakt najazdenych okolo 37tis.km?akoze fotka toho motora ma dostala.nie ze je umyty, ale aj vypada ako novy :) jasne ze foto moze klamat, viac by sa dalo zistit nazivo.. a este jedna otazka. od '96 do konca vyroby presiel touring nejakymi zasadnymi zmenami? ci len nejaky lahky facelift? a ozaj, keby auto nebolo na SK SPZ, bol by problem s jeho prihlasenim? ci staci ze ma E? a ked uz je na SK SPZ, tak s prehlasenim nebude problem, ze? ĎAKUJEM

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 31. Marca 2008, 16:33

nehovoriac o tom, ze prehliadka sa robi bud po urcitych km alebo raz rocne

ako som pisal, neverim tym km a som si isty, ze to auto nema cisty ani povod. Predavajuci hraje na city tym, ze je vycistene a kupec sa zamiluje na prvy pohlad a zozere vsetky bajky.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

array
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 26. Mája 2008, 15:56

Max-Max napísal:
nehovoriac o tom, ze prehliadka sa robi bud po urcitych km alebo raz rocne

ako som pisal, neverim tym km a som si isty, ze to auto nema cisty ani povod. Predavajuci hraje na city tym, ze je vycistene a kupec sa zamiluje na prvy pohlad a zozere vsetky bajky.

vsetko je mozne.
mam kamarata co mal tuknutu 2003 MB S320 a mala ozaj 49000km, diesel. kym ju spravil a predaval vysli nove S-ka a jemu nikto neveril ze to ma len tolko. najdu sa vsade vynimky ale diesel si nikto vonku nekupi preto ze ma rad traktorovy zvuk, ale preto ze sa mu to ekonomicky rentuje. pre nic ine. a pre dan za motorove vozidlo. to vsetko zavisi od ubehnutych km/rocne. jednoducho sa ti do urcitej hranice oplati benzin, od urcitej diesel.

takze bud to bolo jebnute, alebo ma vadny motor alebo to ozaj mal stary taliansky poprda ktory to mal len pre svoje oci. ale kto uz ma tolko penazi aby si kupil auto ktore nie je lacne a za 12 rokov spravil 37000km, musi mat uz potom velmi vela penazi a nekupi si obycajnu 320i.
a po druhe, zo slovenskych bazarov by som skor nekupil nic. moja skusenost je ze vacsina z nich su podurovnovi ludia ktory par korunzarobili na autickach a nestrics im ani zastruhany vlas do riti, taki su mudri a tak ta vedia ojebat.
nechcem sa dotknut tych cestnych, ale co som par krat bol na skusoch po bazaroch tak som este ja bol chuj, ze neverim ze auto je skvele, pritom bolo jasne ze je to harmonika.

a ci moze mat? neverim tomu velmi ani ja, a ked to nema vporiadku servisne prehliadky ako bolo spominane vysssie. nie je o com. klasicky pripad predaja na slovensku.
keby to bol taky cukor urcite chcem viac ako 160 tisic. take auto by ani v enmecku nestalo od sukromnika 5000 eur. ozaj kusky sa splhaju v tomto rocniku aj cez 8-9000 EUR

2bad
Auto: BMW 530d e39

Utorok, 27. Mája 2008, 00:01

no k tym bazarom na svk je to bohuzial pravda! robia vsetko aby len zarobili! :-/ ja som tiez kupil od nich auto ze len sadnut a vozit sa :-D aj ked mi bolo jasne ze minimum 30 000do neho musi ist :) ale bolo lacne nastasie ;)
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex
BMW e36 M52 320i 110kw ex
BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual

Obrázok

http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq ... re=related

bohus

Utorok, 27. Mája 2008, 07:44

taketo auto sa predava, len znamemu, rodine a pod.....a uz vobec nie cez autobazar. videl som coupe 11 rocne za 8 500eur od sukr. ponuky lebo mal 40 000km.
tu moze byt uplne vymeneny motor. Serviska???? dnes ti aj pas vyrobia.
Podla VIN by mali poznat historiu v autoriz. servise. Tam by som smeroval ja. A cena je podla mna uplne nizka.
Naposledy upravil/-a bohus v Utorok, 27. Mája 2008, 14:57, upravené celkom 2 krát.
ex TRABANT 601 S limuzina, dvojtakt, vzd. chl, EURO -3
ex 318tds EURO 2
JAWA 175

eko.fresh
Auto: bmw

Utorok, 27. Mája 2008, 08:07

JJ vstupna prehliadka je po 2000km ale povinna je len pre M modely lebo musia menit olej (tak to mam napisane ja v mojej serviske) - no neviem ja mam zapisanu po 2000km prehliadku ale ziadne ukony...

Btw jakto ze ma len jednu peciatku v serviske ? E36 si pyta sama olej, brzdnu kvapalinu + inspekciu I. II. a on nema o tom ziadny zaznam ??? To je divne... :idea:

matyas
Auto: e60 lci

Streda, 28. Mája 2008, 20:47

Co sa tyka toho bmw, tak ma v serviske 2 peciatky. druhu po 29t. Ale myslim ze to je jedno, kedze ani u nas v servisoch na garancke, nie vzdy zapisu servis, uz som daval doplnit servisku. Mam ho asi mesiac, bol som ho pozriet, pacil sa mi, nic co by naznacovalo ze to ma viac kilometrov, ako pisane. Auto je povodom z talianska, tam ho byvaly majitel vymenil za novsie :D . Auto slo ako protihodnota k dealerovi bmw, a odtial cez Budapest sem. Ked sme to dali na zdvihak, presli sme to s mechanikom, nikde ziadne naznaky po nehode, ani menenom motore. Tak snad bude dlho sluzit :D ahojte :D

Ozaj, ten bazarista ho chcel nechat sestre, ale nepacilo sa jej, ze vela papa, tak ostalo na predaj :D

eko.fresh
Auto: bmw

Streda, 28. Mája 2008, 20:54

Gratuulujem... =D> . Tazkze ty mas skoro novu E36ku... Ocakavam fotoserial ;)

p.S. Bazarista nevie co to vela zrat znamena.... tedeickar patkilovy ](*,)

Tak aspon sa mozes radovat s bawosa ty :twisted:

matyas
Auto: e60 lci

Streda, 28. Mája 2008, 21:17

zatial mam len tuto :D
Prílohy
DSC_00212.jpg
DSC_00212.jpg (86.2 KiB) 1009 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných