... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
cartman napísal:zdravim! na nete v bazare som nasiel zvlastnu ponuku. bmw e36 320i z roku 96 s najazdenymi 38 000 km. tak som si zavolal do toho bazaru a auto je z Talianska po prvom majitelovi, garazovane, nehavarovane, ze vraj skutocne to ma nabehanych 37tis. km + serviska + vybava ako klima, elektrika... dava ho za 160 000sk. pridavam jeho fotky a zaroven sa vas chcem spytat na nazor, ci to auto moze mat fakt najazdenych okolo 37tis.km?akoze fotka toho motora ma dostala.nie ze je umyty, ale aj vypada ako novy :) jasne ze foto moze klamat, viac by sa dalo zistit nazivo.. a este jedna otazka. od '96 do konca vyroby presiel touring nejakymi zasadnymi zmenami? ci len nejaky lahky facelift? a ozaj, keby auto nebolo na SK SPZ, bol by problem s jeho prihlasenim? ci staci ze ma E? a ked uz je na SK SPZ, tak s prehlasenim nebude problem, ze? ĎAKUJEM
Max-Max napísal:nehovoriac o tom, ze prehliadka sa robi bud po urcitych km alebo raz rocne
ako som pisal, neverim tym km a som si isty, ze to auto nema cisty ani povod. Predavajuci hraje na city tym, ze je vycistene a kupec sa zamiluje na prvy pohlad a zozere vsetky bajky.