... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

sineDko napísal:ozon (nie par minut ako tu pisete ale niekolko hodin - odhadom tak 4)

sineDko napísal:naco nastartovane. zapnuty kluc tj zapnuty vetrak a zapojenu nabijacku na baterku
 Pokial viem, klimatizacia musi bezat z toho dovodu, ze bakterie, ktore ozon zabije na vyparniku, PO vypnuti klimatizacie vytecu s nakondenzovanou vodou (ktora sa tam nakondenzuje iba pocas behu klimi, casto sa to da vsimnut ako mlacku pod autom pri zaparkovani v lete...) Inac ozon nici patogenne bakterie za extremne kratku dobu takze, ci to cistis hodinu alebo 4 je uz uplne irelevantne..
 Pokial viem, klimatizacia musi bezat z toho dovodu, ze bakterie, ktore ozon zabije na vyparniku, PO vypnuti klimatizacie vytecu s nakondenzovanou vodou (ktora sa tam nakondenzuje iba pocas behu klimi, casto sa to da vsimnut ako mlacku pod autom pri zaparkovani v lete...) Inac ozon nici patogenne bakterie za extremne kratku dobu takze, ci to cistis hodinu alebo 4 je uz uplne irelevantne.. Samozrejme po vypnuti je citit ten vzduch inac ako ked je spustena, ale v mojom pripade by som to stale nedefinoval ako "smrad"
 Samozrejme po vypnuti je citit ten vzduch inac ako ked je spustena, ale v mojom pripade by som to stale nedefinoval ako "smrad"   a pelovy filter samozrejme vymeneny...
 a pelovy filter samozrejme vymeneny... sak ja ich zabijem s vypnutou klimou a nech potom vytecu ked ju zapnem. Myslim si ze je to lautr jedno ci je zapnuta alebo nie. A to ze si vymenil chladivo neviem uz vobec aky ma s tym suvis
 sak ja ich zabijem s vypnutou klimou a nech potom vytecu ked ju zapnem. Myslim si ze je to lautr jedno ci je zapnuta alebo nie. A to ze si vymenil chladivo neviem uz vobec aky ma s tym suvis asi to kvoli niecomu vsetci tak robia...
 asi to kvoli niecomu vsetci tak robia...