sineDko napísal:naco nastartovane. zapnuty kluc tj zapnuty vetrak a zapojenu nabijacku na baterku
Tak mi vysvetli, preco v kazdom jednom servise, kde cistia klimu ozonom maju zapnuty motor, klimatizaciu spustenu na najnizsiu moznu teplotu (tzn. bezi kompresor klimatizacie) a vnutorny okruh? ako sam pises "rovnake ako futy-nepouzivam nesmrdi, zapnuta nesmrdi, po vypnuti smrdi." tak asi ked mas vypnuty motor a klimatizacia nebezi, tak asi povodcu toho smradu, ktory sa po jej
pouzivani produkuje neznicis

Pokial viem, klimatizacia musi bezat z toho dovodu, ze bakterie, ktore ozon zabije na vyparniku, PO vypnuti klimatizacie vytecu s nakondenzovanou vodou (ktora sa tam nakondenzuje iba pocas behu klimi, casto sa to da vsimnut ako mlacku pod autom pri zaparkovani v lete...) Inac ozon nici patogenne bakterie za extremne kratku dobu takze, ci to cistis hodinu alebo 4 je uz uplne irelevantne..
Ja som daval minule leto cistit ozonom (+skontrolovanie tesnosti a doplnenie/vymena chladiaceho media), pri spomenutom postupe bol vsetok zapach prec a doteraz mi klima nesmrdi (klop klop)

Samozrejme po vypnuti je citit ten vzduch inac ako ked je spustena, ale v mojom pripade by som to stale nedefinoval ako "smrad"

a pelovy filter samozrejme vymeneny...