... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
chch napísal:Ak mas spray, ktory obsahuje taku dlhu hadicku (kapilaru), tak jeden zo sposobov je vsunut ju zospodu auta cez vyust kondenzovanej vody. Mozno si si vsimol, ze po jazde so zapnutou klimou ti auto vypusta naspodku vodu, vyzera ako keby sa pocuralo. Najdi to miesto, je tam vytok, gumena alebo plastova hadica, tam vsun co najhlibsie tu kapilaru a sprejuj dnu. Tak sa dostanes najblizsie k vyparniku (mal by sa inak nachadzat dakde pre spolujazdcom). Potom klimatizaciu v aute zapni, a pusti ju naplno. Vyhodne je, ak je teply den, aby zarucene isla (spojka ju odpaja ak ju nieje treba). Nechaj pustenu zo 10-15 min, potom vypni.
Dalsi sposob je kupit si sprej, tzv. Bombu, firma v ktorej pracujem ju predava, ale nemam zaujem tu robit reklamu. Je to 100 ml spray, ktory ma uzaver takeho typu, ze sa raz stlaci, a samo sa to vystrieka. Funguje to tak, ze sa na nastartovanom aute spusti vnutorna cirkulacia, klimatizacia na najnizsiu teplotu, ventilator na maximum, otvoria sa vsetky vyduchy, a v aute sa spusti ten spray, dvere zavrete. Ten sa zhruba za 5-6 minut vyprazdni, a cistiaci prostriedok cirkuluje celym chladiacim ustrojenstvom, vyparnik, vzduchovody, atd, cim sa vydezinfikuju. Potom sa auto vyvetra.
Kallon napísal:
Diky, tu bombu som vyskusal na E36 a nebol som moc spokojny, po par mesiacoch sa to vratilo spat. Preto teraz chcem vyskusat ten dezinfekcny sprej s hadickou.
coWon napísal:to preto ze nedodrzujes jeden postup ktory nedodrzuje nikto... a to ze cca 5minut pred koncom jazdy je treba klimu vypnut a nechat vyvetrat (nechat bezat len vetraky) aby sa vo vyparniku vysusila voda ktora tam zostava a hnije.. coz sposobuje ten smrad
Kallon napísal:
ale presne to takto robim. cca 5 min pred skoncenim jazdy vypnem klimu. kabinovy filter menim kazdych 30tis-40tis km.
este co som na nete nasiel, tak je dobre vypalit/vysusit cely system tak, ze obcas pustis kurenie na max cca na 5-10 min.
keycee325i napísal:Ahojte,
keby mal niekto zaujem o profesionalne vycistenie, dezinfikovanie a odstranenie zapachu z klimatizacie - vyparniku, ventilacneho systemu - vyduchov a interieru pomocou ozonoveho generatora. Posielam Link. http://sluzby.bazos.sk/inzerat/9681692/ ... okolie.php.
Zatial spokojni zakaznici.
voMacK napísal:keby to bolo v TN tak nevaham
Kallon napísal:
pise sa tam, ze po dohode dojde za zakaznikom
voMacK napísal:
uz ho vidim ako sa jebe za mnou az z Kosic kvoli 20 eur
by si za cestu vypytal 30x viac ako za cistenie