... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Mishroom napísal:
Rozviť by sa to nedalo ???
Mishroom napísal:No to bol zaujímavý poznatok aj s tým čistením a kúpou jedného papierového na dočasné používania. Ďakujem
Mishroom napísal:No aspoň viem čo ma čaká skúsim už som ho aj objednal tak založím uvidím ešte raz dík za skúsenosti s tým
Le Gend napísal:Nejde o to, ze diesel, ale ze turbo.
Mishroom napísal:Rozviniem: pri atmosfere sa clovek snazi do motora nastrkat co najviac vzduchu, aby dvihol vykon. Vtedy sportovy (priepustnejsi) filter pomoze.Rozviť by sa to nedalo ???
Le Gend napísal:Rozviniem: pri atmosfere sa clovek snazi do motora nastrkat co najviac vzduchu, aby dvihol vykon. Vtedy sportovy (priepustnejsi) filter pomoze.
Turbo vsak do motora natlaci tolko, kolko ma naprogramovane, filter nehra ulohu. Zeby to malo vplyv na vahu vzduchu a podobne je hovadina.
Za poslednych 10 rokov som v kazdom svojom aute (vsetko atmosfery) doteraz mal K&N, cistil som ho raz za rok (az dva). Nie je to az taka narocna vec, kludne do auta mozes strcit aj vlhky, cerstvo naolejovany filter. Nikdy som narast vykonu nemeral, ale napriklad minule som bol v Nive v sprinte druhy (0.1s za prvym, ktory mal tiez K&N).
PeqpeK napísal:pani, cudujem sa vam, ze sa vam s tym chce handrkovat
ja by som to musel cistit 2x rocne a este mat aj stary filter keby som nahodou niekam autom chcel ist, okrem toho ziadny narast vykonu ani predlzenie zivotnosti (to skor skratenie)
je pravda, ze filter vyjde na 30 eur, ale ja ho menim kazdy druhy olejovy interval, takze pohoda
na tom clovek moc neusetri ak by to nahodou chcel robit preto
Marek-WAR napísal:Ja se chci zase zeptat jake používáte znacky papirove filtry?
Marek-WAR napísal:Ja se chci zase zeptat jake používáte znacky papirove filtry?
Mishroom napísal:
Presne tohto som sa obaval ked to budes riesit das info ci to bol senzor alebo nie? Ak nie myslim ze by to mohol byt filter. Dik za postreh