Tu spotrebu 8,5 v 90% meste ti neuverim....ja jazdim z 200km asi 160 v meste a mam 10,5 konstatne..ale je pravda ze si nehavam motor v pasme 2500-3000 otacok...aby som sa hybal rychlejsie jak chodci naokolo...ale zase je pravda ze ked aom isiel na 3ke 4k ot a siel som ustalenou rychlostou mal som spotrebu 7,5....

ale kedze v meste je to plyn brzda tak sa s tym nehram a rozbeh nemam len na spojke

....
chip tuning na benzinaku nasom je zbytocnost...je to asi ako keby nesedite v aute dvaja ale len jeden...taky rozdiel vo vykone...alebo si vyber sedacky a rezervu a to je tych 10Nm v tahu

osobne by som do 2,0 nerypal...ja som rad ze auto ide jak ma a je citlive na akekolvek stelovanie a rypanie do elektriky...( ja mam lpg takze o to viac)...
a co sa tyka hluku...ked som naposledy dolial olej ktory momentalne autu velmi chuti ( 4litrovu flasu som mal len na dolievanie

na cca polroka

a uz je prazdna ) tak po nastartovani do 20s tak stichne ze vnutri nevies ci ide motor alebo nie...

a to je super na tom aute...nehovoriac o tom ze ked na mna na krizovatke niekto picuje...vobec ho nepocujem