..me teda co vím táhlo regulacie chodí..ihned po nastartování asi jak má.....napadlo me že jsem si pred dvema rokama menil turbo za fungel nágel u známého v autodílne s jeho pomocí....postup výmeny v porádku a oprava/ výmena dopadla dobre ...jen me tím pádem už napadlo jestli to táhlo zaplombované barvou je správne nastavené už z fabriky nebo se to melo nechat jeste na stolici serídit, už si to nedovedu vysvetlit....jeste bych chtel hodit do placu jeden poznatek....zajímalo by me jestli vám to delá taky.....pri poslouchání pískání turba počas jazdy se stočenám oknem je vždycky pri svižnejší nebo dá se ríci jakékoliv akceleraci vždycky slyšet takové prerušované pískání né takové pekné táhlé pískání je to myslím nekde okolo 2700 ot/min proste tesne pred tím než to začne bytelne táhnout...a práve do tý doby je i znát že musím ten motor do nejaký práce proste nutit je jak lemra zkrátka.....delá vám to taky nekomu ten prerušovanej zvuk?...jeste me trklo jestli to nedelaji katalizátory..nekde jsem tu nebo na cz foru čet že snad jsou vyrobené tak že mají životnost 120tis km...a práve už jsem i slyšel a čet tu od nekoho že je mel u 3.0d zanešené sazema dopolovic..a problém byl práve v tom...fakt už nevim.....nejak jsem si na to zvyk ale jezdim už z principu porád zklamanej