... všetko o BMW ...
Hugino napísal:A čo Lipova E46????http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-id5043546.html
PeqpeK napísal:hlavne sa neboj aut, co maju nad 200k km...kilometre nie su smerodajny udaj
flegmatik_9 napísal:moja 120i by mala byt na predaj o mesiac . predstava ke 8500 € ozvi sa mi popripade do PM
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Pr.danco napísal:Tato otazka je dost od veci vzhladom na to ze keby si si toto forum prelustroval by si nasiel odpoved na takuto uplne zakladnu otazku a vseobecnu otazku servisovania bmw ...![]()
dolcegusto napísal:trocha vela za E46 a aj rok je este starsi, ako som ja ukazal inzerat
Lipo69 napísal:Cau ja pri serioznom jednani viem ist dole este ale nevidim odvod ju predavat za 5,5k.
Martin46 napísal:tak mal som trojku..e90 - teraz mam e39 a musim povedat, ze ked je v dobrom stave tak e39 je v urcitom pohlade lepsie (kvalitnejsie) auto. Ja nie som trpezlivy hladat v SR a ku kupnej cene ktora atakovala Tvoju hranicu som priplatil este 2500€ za dovoz a poplatky z toho vyplývajúce.
- preco sa nezamerat na starsie auto v dobrom stave ako silou mocou kupit novsie auto.
- podla mna pre Teba uplne optimum BMW 330ci 2005/2006 (a nemas ani rocnikom stare auto aj do ceny sa zmestis)
- fakt budes ovela spokojnejsi aj ked pred kamarátmi nebudes za takého frajera
Martin46 napísal:- podla mna pre Teba uplne optimum BMW 330ci 2005/2006 (a nemas ani rocnikom stare auto aj do ceny sa zmestis)
Martin46 napísal:- podla mna pre Teba uplne optimum BMW 330ci 2005/2006 (a nemas ani rocnikom stare auto aj do ceny sa zmestis)
Martin46 napísal:tak mal som trojku..e90 - teraz mam e39 a musim povedat, ze ked je v dobrom stave tak e39 je v urcitom pohlade lepsie (kvalitnejsie) auto. Ja nie som trpezlivy hladat v SR a ku kupnej cene ktora atakovala Tvoju hranicu som priplatil este 2500€ za dovoz a poplatky z toho vyplývajúce.
- preco sa nezamerat na starsie auto v dobrom stave ako silou mocou kupit novsie auto.
- podla mna pre Teba uplne optimum BMW 330ci 2005/2006 (a nemas ani rocnikom stare auto aj do ceny sa zmestis)
- fakt budes ovela spokojnejsi aj ked pred kamarátmi nebudes za takého frajera