... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: bmw e65 vymena woofrov pod sedadlami

Sobota, 29. Marca 2014, 15:23

OK, ver tomu ze velmi dobre viem o com pisem... :lol: viem o tom viac ako 98% ludi tu na fore... \:D/

Kludne dojdi, a pochopis... zvuk L7 neurobis a vykonom to nedozenies... L7 nie je o vykone, ale DSP... alebo mi chces tvrdit ze vies vyrobit amp s napojenim na MOST ? Nesranduj a nedaj sa vysmiat... ](*,)

810martin
Autor témy
Auto: bmw e65
Kraj: Trnavský

Sobota, 29. Marca 2014, 15:34

:-) velmi dobre viem co myslis.... tak ale ak nepocuvas 80 a 90 roky, tak ti je ta neskutocna kvalitka na dve vecim... ;-)

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
Auto: BMW 530 xd 2006
Kraj: Bratislavský

Streda, 2. Apríla 2014, 07:37

PetoK ma pravdu tiez sa venujem audiu uz zo 10 rokov kopec oceneni v Db dragu ale uz nejaku dobu sa venujem SQ a reprakov mozte mat kolko chcete kym to nema vykon ale hlavne precizne nastavenie . Hladal som moznosti aj do mojej E60 a v tom istom principe je vacsina bavorcov . Signal je zabezpecovany cez otpiku ak chce niekto kvalitnu hudbu logic 7 nieje zle ale nieje to ziadna slava za tu cenu ak si to ma niekto dorabat. Dostat kupit specialnu krabicku medzikus ktora sa napoji medzi zosik a optiku a vytiahnu sa snej RCA a potom to uz ide ako v kazdom inom aute zosik procesor kablovacky atd.

Ale kedze planujem auto predat a dalsich x tis investovat aby to hralo do auta na denne behanie nechcem . Prisla moznost idem to akurat preverovat znackove firmy zacali robit tzv OEM kity dostat kupit napr wofre ktore das namiesto lekarnicky aj na E60 som videl ale to je nic co mna zaujalo plug n play system repra a wofre ak sa nemylim E60 v klasike napr ma dva 20 cm wofre pod sedackami a 10 cm reprak z vyskou vpredu a vzadu este zistujem ale mysim ze tiez 10 cm v plate nad kufrom tak kupim cely kit len prehodim a pokoj . Len by niekto mohol dat navod ako dat tie wofre spod sedacky dole to by fakt pomohlo
BMW E60 2006 530 M-Tech pribehy-nasich-aut/kus-nemeckej-techniky-nove-foto-str-11-t64114.html

BMW Z4 E85 2,5i 2006 príbeh pribehy-nasich-aut/novy-projekt-t91145.html

Celý projekt a aktuálne veci nájdete na www.facebook.com/bmWhiteZ4

810martin
Autor témy
Auto: bmw e65
Kraj: Trnavský

Streda, 2. Apríla 2014, 21:13

Gladen robi tie woofre...no navod...hral som sa stym :-D
Ale mam e65 cize to nebudes mat to ist...ja 2 sroby v zadu a 2 v predu a potom vsetky plasty dole a kobercov som tam mal jeden cez druhy milion skrutiek...strasne to bolo..drzim palec ;-)
V piatok to idem nahodit...uvidime ako to bude hrat bez zosiku.. mam aj zosik ale najprv skusim bez neho...(myslim dalsi nie ten co mam v aute...ten neodpajam)
Inac som rad, ze konecne niekto kto ma podobny nazor na L7....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných