patrim medzi tych, ktory nemaju logic 7. Nerozoberali ste uz niekto subwoofre pod sedackami? chystam sa vyhodit subwoofre von, len sa chcem spytat ci mi niekto neporadi ako odmontovat sedacky... vzadu som sroby nasiel ale v predu je vsetko zaplastovane a nechcem to odtrhnut....
Uz som si nasiel postup na Bimmerfest...cize kludne mozete zmazat temu... naco? Jeden mi nehra a chcem to vymenit... ahificz nema ani sajnu aky woofer by mi mohli ponuknut..tak to chcem nejako poriesit sam...mal by byt tusim 8 palcovy a max 8mm hlbka... chcem to vidiet...
Nehrajuci woofer vobec nemusi byt o repre!Co sa tyka zmeny za ine repro,tak to s tym nevyhras.....ja som implementoval Logic7 do mojej sedmy a uspesne....ak mas uplne najslabsiu vybavu woofer ti dam,ak mas hifi objednaj z pl,maju tam vsetko......
Ako pise simik: nehrajuci subwoofer vobec nemusi byt o probleme v repre. A pravdu povediac ani si nepamatam ze by v pripade nehrania bola chyba prave v samotnom subwoofry. Hifi ma zosilovac a prave ten napaja subwoofre pod sedackami.. Problem bude pravdepodobne v zosilovaci.. Podla mna budes vyhadzovat sedacku zbytocne.. Odporucam dat premerat koncove stupne na zosiku sikovnemu elektrikarovi.
Chlapci pohodicka...ja to chcem vidiet ako to tam je ulozene a co by som tam mohol dopasovat... bo za 300eur spravim taku hudbu do auta, ze mi aj dvojite skla vyrazi.... Mam moznost pokupit repro za neskutocne ceny....