... všetko o BMW ...

EmilDT napísal:tak to si bol ty v mlynskej dnes
 Stal si na tej zastavke?
 Stal si na tej zastavke? 
F!z:k napísal:
Tesim sa, ze tak rychlo prisla odozvaStal si na tej zastavke?

ja som raz urobil burnout a nejaké.. donuts v malom meste v mojom okolí ( Trstená ) a hned som mal na krku strážcov zákona
  ja som raz urobil burnout a nejaké.. donuts v malom meste v mojom okolí ( Trstená ) a hned som mal na krku strážcov zákona 

...inac F!z:k mas upravenu riadiacku? myslim znizeny obmedzovac...ci sa mi to len zda na tom videjku?
 ...inac F!z:k mas upravenu riadiacku? myslim znizeny obmedzovac...ci sa mi to len zda na tom videjku?sineDko napísal:neseru sa s tym chalani
ten v8 zvuk je luxus oproti tomu "prditku"

joho6891 napísal:musim pochvalit aj v tomto vlakne...inac F!z:k mas upravenu riadiacku? myslim znizeny obmedzovac...ci sa mi to len zda na tom videjku?
 A dalsia vec ked vyradim a idem ku krizovatke, kolisu otacky a ked zastanem prestanu.. Vzdy to je tak isto ziadna nahoda, spinavy ventil ani nic, zastanem a ustalia sa a drzia v pohode.
  A dalsia vec ked vyradim a idem ku krizovatke, kolisu otacky a ked zastanem prestanu.. Vzdy to je tak isto ziadna nahoda, spinavy ventil ani nic, zastanem a ustalia sa a drzia v pohode. aspon ze mi to zere hocico co sa podoba na ropu
 aspon ze mi to zere hocico co sa podoba na ropu