Nazdar
Tak cez vikend som na aute blbol a vystrelila hadica s cislom 12
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... ter_hoses/ , po nasadeny tej hadice som prisiel asi 250km a az dnes sa to zlomilo isiel som po meste a zrazu zacala stupat teplota tak som ho chcel schladit kurenim, no nemal som kde zastavit tak som musle s tym auto ist pri kazdej krizovatke som vypol motor a raz sa prehrial az do cerveneho, nemal som mozno aby ma niekto odtiahol k priatelke asi 6km som musel ist bez vody, isiel som tak ze ked sa motor zacal zohrievat vypol som a cakal som kym sa chladi. Ja viem ze to neukazovalo presne kedze ukazovatel ukazuje teplotu vody. Po provizornom opraveny som musel ist domov 20km motor sa neprehrieval teplota sa drzala v strede, zvuk motora nieje iny, mozno viac je pocut disa klapku. U nej som som nalial obycajnu vodu a trocha destilky a snazil som sa to odvzdusnit, po prichode domov som otvoril kapotu a z viecka chladica unikala voda, pomalicky som ho otvoril a voda vyvrela

Mohol som nieco sposobit motoru ? pokrutit hlavu alebo nieco podobne ? Motor ma tah, drzi tepltotu, nezmenil hluk disa klapka bola pocut ked bolo tlak v systeme po vyvreti zas normal, spotreba ok.
P.S. Hadica ktora ide na tu prirubu sa mi zda ze ju niekto skracoval pretoze drzi mozno na pol centimetri

Tak som ju objednal aj s prirobou.