Pondelok, 17. Marca 2014, 07:52
Aaah jo. Velmi intimne poznam pocit straty radosti z auta. Rozdiel je len ten, ze ty si kupoval auto, ktore by malo byt OK. Ja som kupoval hajtru (taktiez som ju za danych okolnosti preplatil), ktora ma aj tak dokazala prekvapit v objeme prachov, ktore budem musiet zakrvacat kym z toho nieco bude.
Svojho casu som cital bajky najma o 36stkach, ktore boli po slovakoch dodrbane na nepoznanie. Nechcelo sa mi verit a voilá:
Kablovacky v prednych dverach na bozsky blud rozjbane. Dotahy nesli ani na jednej strane. Radio kable ta ista pesnicka. Vyhrevy nezapojene, Bccko nezapojene, tapce polamane, bez tej izolacie za nimi, rozne UFO rele popajkovane. Vsetky gumicky a listy popraskane/polamane. Stropny tapacir je sice cierny no odlepuje sa, stropne svetlo svieti len stredne aj to len ked sa mu chce, tie dve male ani nereaguju. Kasna: po zime vyskakuju male loziska hrdze najma na kufry,blatnikoch, prahoch, kapote .... Kapota nesedela uz ked som auto bral a nesedi do teraz aj po ohromnej snahe ju dopasovat. Na aute su 2 farby. Alpinweiss II a Alpinweiss III. Prahy su dojebane osupane, pravy predny blatnik na spodku ani nelicuje .. mali to v pici. Predna naprava sa menila, ved to tu je popisane. Podvozok, vpredu jedna znacka tlmicov a pruzin, vzadu druha znacka, hlavne ze to je znizene... Motor? Pochuj tesneni a blbosti vymenenych. Tak zistis ze mas maly airbox, ktoremu boli dokonca navarane uchyty. Klima nema remen, lebo tam nieco nesedi, autu kolisaju otacky od zaciatku ... teraz najnovsie uz aj dochnut zacalo, nuz len ked si zmysli, ze je nato najnevhodnejsia doba. Boh ho vie, ci ten lenoch motor taha ako ma, nemam s cim porovnat, modra izolacka kolo lambda sondy nevesti nic dobreho... O plastoch okolo naraznika a pod motor som ani nesnival. Rozne preliaceninky, prelestenia farby..
Sodoma-gomora, cloveku sa chce zvalit na bok a zdochnut ako kon.
e46 323CiAe36 318is coupe // AlpinWeiss IIEX e46 330d Touring