... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Tvoje boli vybývané![]()
![]()
![]()
![]()
A navyše jeden zelený
EBOLA napísal:partizan. kolega ma tiez e39?
ak ano tak vsetky by boli len z tohto modelu. na kradez spetaku zvonka bez poskodenia potrebuje vediet "jak na to" a pokial nemal k dispozicii e60 tak preto sa zameriava len na e39. na e36 sa mu neoplati, lebo by nic nezarobil
Risho_21 napísal:ukludnite sa :) za to, že ja to predávam, neznamená že to kradnema áno mal som 523i, 540i. Teraz mám 318i a Audi S6. Ak máte niekto so mnou problém, kludne sa zastavte... inzeráty máte stačí zavolať
Nechápem prečo chalanko keď má na mňa asi evidentné dôkazy, že ma dokáže takto usvedčiť, prečo s tým nejde otravovať políciu... Sklíčok mám ešte dosť u seba. Bola to jedna zásielka z ebayu, ktorá omylom poslala namiesto dvoch sklíčiek 20 :) ešte nejaké 4 páry mám. A čo sa týka tých samozatmievacích, z tých už mám len modré. Tie som ešte dostal k 540i ako náhradné keby mi tie pôvodné sa roztiekli. Ovšem viem akú majú hodnotu a pred predajom 540i som si vybral aj tie pôvodné aby som ich predal. No len nikto ich barz nechce lebo sú drahé. Takže partizan... díky za reklamu na predaj :)
BTW. A tá čierna E39 s nálepkou Nurburgringu je už v Bardejovenechceš aj jeho naháňať, že je zlodej ?