... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
exhalator napísal:jednoznačne si daj aj do preduCaute!Mam E46 coupe 320d preumatiky 225 R17 ale zadne kola su trochu schovane a chcel by som ich rozsirit.Sirsie gumy kupovat nechcem ale chcel by som kupit 20mm podlozky len dozadu.Poradte neaku znacku popripade konkretny typ.diky
jaro napísal:jednoznačne si daj aj do predu
exhalator napísal:objednaj si iba do zadu ale predtym ako to nahodiš vyskušaj to najprv v predu a uvidiš že si to daš aj do predu .ja mam e46 a mam 2 cm aj v predu aj v zadu a je to brutal ,uvidišAle dopredu podla mna ani netreba tam je to akurat...Ci malo by to neaky negativny vplyv keby su len v zadu?
jaro napísal:jaro, ale ty máš XD - neviem ako je to tam,objednaj si iba do zadu ale predtym ako to nahodiš vyskušaj to najprv v predu a uvidiš že si to daš aj do predu .ja mam e46 a mam 2 cm aj v predu aj v zadu a je to brutal ,uvidiš
slamec napísal:myslim že je to rovnake aj ked mam xdjaro, ale ty máš XD - neviem ako je to tam,
ale ja tiež rozmýšľam, že pôjdu iba do zadu 2cm - predok je v pohode
Martin46 napísal:si otom s michalom podebatujeme ked budeme spoluno k_michal mi to vravel ze nech to v ziadnom pripade nedavam len do zadu