... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

obchodna sekcia

robenosk
Auto: 130i
Kraj: Zahraničie

Re: Výfuk na 120d

Pondelok, 2. Decembra 2013, 11:00

Nikdy som nepochopil ludi ktory si robili z auta nieco co nemaju.
Ale na 101% som si isty, ze ten vyfuk co je na cervenej 1er nie je "M". Tipujem to na nejaky ebay style :-)

Majkyy
Autor témy
Auto: BMW E91 330XD
Kraj: Košický

Pondelok, 2. Decembra 2013, 13:28

Chcel by som vidieť tvoj vek, že koľko máš rokov že tu hovoríš sopliak .. Ak chceš porovnávať cikule, tak niesom sopliak ktorý si kúpil 120d :) ... neviem kto si kúpil 130i :( :( :(
- nevyjadruj sa k autu, ktoré si nevidel ani nepočul .. Okrem toho, že má interier a exterier, podvozok a chip od BMW (ten power box čo si spomínal) tak má tú nálepku od kedy to kúpil :) Čiže prosím ťa nevyťahuj sa tu, že kamoš ma manualnu klimu a bla bla .. Ak sa chceš vyjadriť k téme, tak rozumne a nepýtaj sa potom na ostatných diskusiach že načo máš nadržku v motore (ty mudrc).. myslím tú na servo :) Pýtal som sa či niekto niečo také objednával, videl ... nechcel som počúvať tvoje "múdre" rady nech si dam dole tehlu z plynu :)

duriTT
Kraj: Trnavský

Pondelok, 2. Decembra 2013, 14:37

Majkyy neviem kolko to potrebujes raz pocut
1.///M badge sa proste na dieslove 1tky fakt fabricky nedaval,takze od dealera ho ako NOVE auto urcite takto nedostal
2.vyfuk ktory je na fotke nie je original bmw na 100percent
1tky dostavali obyc/ovalne chromovane s m paketom/ alebo dvojkoncovky silnejsie motorizacie/alebo dvojkoncovky performance vyfuk
odporucam pozriet stranku realoem,myslim ze to je nejaky aftermarket
3.zvuk z dieselu nedostanes,bud investujes dobrych 1000-1500jurasov na lepsi vyfuk typu milltek a bude to aspon trosku hucat,alebo das +- 500 za performance esd, ktore rovnako pekne vyzera,a aspon trosku presvedcivejsie to chrci...ale zadny hukot a.k.a benzinak necakaj
4.myslim ze tomas nechcel tvoje auto urazit,tak hned nereaguj jak jebnuty,120d ide pekne,ak mas potrebu tak "bezne" auta potrapi, ale formula to proste neni,ja som si tiez moju 118d co som mal porobil a bolo mi dost jedno co si kto myslel, mne to robilo radost(a myslim ze s tymi obyc sedackami a m krytom na volante tomas narazal prave na mna :mrgreen: )v zasade ma pravdu ze su to 4kyblove kachle a glorifikovat to proste nema zmysel
koncovka ti zvuk nespravi,bude to akurat podivne fucat ked pridas(overene na mojom vlastnom aute,potom som to vymenil prave za tu performance,to bolo omnoho lepsie) takze riesenie je ako ti uz povedali bud investicia typu milltek,alebo performance esd
2014 f22 220d Estoril Blue
ex 2013 e82 120d Saphire Black
ex 2010 e87 118d Titan Silver
ex 2009 VW Scirocco 1,4 Blue tornado

Užívateľov profilový obrázok
kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 2. Decembra 2013, 18:18

Majkyy napísal:
) Pýtal som sa či niekto niečo také objednával, videl ... nechcel som počúvať tvoje "múdre" rady nech si dam dole tehlu z plynu :)

Mam úplne jednoduché riešenie tvojho problému s koncovku. Napíš mi kamošove VIN a hneď zistíme, čo tam kamošovi, vo výrobe dali za koncovku, ak tvrdíš, že to má od výroby.

Užívateľov profilový obrázok
po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 23. Februára 2014, 19:13

Kamil poslal som ti VIN na meil tak skus zistit info ak budes mat cas.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní