Majkyy neviem kolko to potrebujes raz pocut
1.///M badge sa proste na dieslove 1tky fakt fabricky nedaval,takze od dealera ho ako NOVE auto urcite takto nedostal
2.vyfuk ktory je na fotke nie je original bmw na 100percent
1tky dostavali obyc/ovalne chromovane s m paketom/ alebo dvojkoncovky silnejsie motorizacie/alebo dvojkoncovky performance vyfuk
odporucam pozriet stranku realoem,myslim ze to je nejaky aftermarket
3.zvuk z dieselu nedostanes,bud investujes dobrych 1000-1500jurasov na lepsi vyfuk typu milltek a bude to aspon trosku hucat,alebo das +- 500 za performance esd, ktore rovnako pekne vyzera,a aspon trosku presvedcivejsie to chrci...ale zadny hukot a.k.a benzinak necakaj
4.myslim ze tomas nechcel tvoje auto urazit,tak hned nereaguj jak jebnuty,120d ide pekne,ak mas potrebu tak "bezne" auta potrapi, ale formula to proste neni,ja som si tiez moju 118d co som mal porobil a bolo mi dost jedno co si kto myslel, mne to robilo radost(a myslim ze s tymi obyc sedackami a m krytom na volante tomas narazal prave na mna

)v zasade ma pravdu ze su to 4kyblove kachle a glorifikovat to proste nema zmysel
koncovka ti zvuk nespravi,bude to akurat podivne fucat ked pridas(overene na mojom vlastnom aute,potom som to vymenil prave za tu performance,to bolo omnoho lepsie) takze riesenie je ako ti uz povedali bud investicia typu milltek,alebo performance esd