... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Majkyy
Autor témy
Auto: BMW E91 330XD
Kraj: Košický

Výfuk na 120d

Nedeľa, 24. Novembra 2013, 23:40

Zdravím, v piatok som kúpil svoje najlepšie auto aké som kedy mal .. BMW 120d ;)
Aby som nezdržoval, kámoš má originál fabrický M packet na svojej e87čke. Okrem zdvihnutého výkonu (opäť fabrický) má aj M výfuk. Zaujímalo ma či sa niekto z vás stretol s výmenov takéhoto výfuku, poprípade kde sa dá kúpiť, alebo či to riešil niekto športovým filtrom atď ... Ten kámoš má koncovku výfuku takú dierkastú (zvnútra) a vydáva to neskutočný zvuk \:D/ krásne to fučí O:)
Prílohy
bmw-1-series-5-door-hatchback-e87-130i-rear-exhaust-tip.jpg
Kámoš, má podobnú koncovku :)
bmw-1-series-5-door-hatchback-e87-130i-rear-exhaust-tip.jpg (19.86 KiB) 3366 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Re: Výfuk na 120d

Pondelok, 25. Novembra 2013, 12:27

Podla mna to nebude original ked tam mam len jednu koncovku. Moze byt :
http://www.salesafter.eu/product_info.p ... -n47-.html
alebo len koncovka
http://www.salesafter.eu/product_info.p ... -n47-.html
samozrejme potom znacky Bastuck atd co robia sportove vyfuky.
Inak budem robit zraz v KE ked napadne sneh tak ti poslem pozvanky a prides ukazat.
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

Majkyy
Autor témy

Pondelok, 25. Novembra 2013, 13:50

Ďakujem za odpoveď, no určite má všetko originál od Bawarie pretože celé auto bolo kupované od nova v M-packete :)
No super, určite dojdem a mile rád ukázať nového tátoša. Možno ho aj poznáte kupoval som ho od používateľa - th0m4s1
Skúsim sa ísť spýtať priamo do BMW či mi s tým nepomôžu :)

duriTT
Kraj: Trnavský

Pondelok, 25. Novembra 2013, 14:24

kedze som prednedavnom zhanal vyfuk na 120d (ibaze kupecko ale nevermind)tak som sa pomerne pohrabal
Zadna "dierkovana" single koncovka od bmw k 1 m-paketu neexistuje,mozes mat pochromovanu ovalnu
potom su dual performance esd,cena cca 400-500 euro,ja som kupil od Martin46,vyzera krajsie a aj trosku krajsie "huci"

to co je na obrazku urcite original bmw koncovka k 1er serii nie je :wink:

a ani fabricky ti nijak vykon nezvysia...opat je tu moznost original od bmw performance kit
2014 f22 220d Estoril Blue
ex 2013 e82 120d Saphire Black
ex 2010 e87 118d Titan Silver
ex 2009 VW Scirocco 1,4 Blue tornado

po_e87

Pondelok, 25. Novembra 2013, 15:05

Tak mozes sfotit kamosove auto, koncovku aj tlmic zo spodu. Tu Regnum by som neriesil sa ti zatoci hlava s tej ceny. Regnum ma novy salon na alejovej tak slintam ked chodim kazde rano okolo.
@duriTT : ty si bral Bastuck?
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

duriTT

Utorok, 26. Novembra 2013, 12:38

po_e87 napísal:
Tak mozes sfotit kamosove auto, koncovku aj tlmic zo spodu. Tu Regnum by som neriesil sa ti zatoci hlava s tej ceny. Regnum ma novy salon na alejovej tak slintam ked chodim kazde rano okolo.
@duriTT : ty si bral Bastuck?

nene ja som ml len koncovy tlmic,co robia bmw performance na 120d,aj by som povedal ze sfotim ale auto je uz prec :cry:
2014 f22 220d Estoril Blue
ex 2013 e82 120d Saphire Black
ex 2010 e87 118d Titan Silver
ex 2009 VW Scirocco 1,4 Blue tornado

Majkyy
Autor témy

Streda, 27. Novembra 2013, 12:37

Okej aby sme sa pochopili :D Kámoš má celé auto od M-ka a má chromovanú koncovku výfuku. Ak nazrieš bližšie priamo do vnútra koncovky, je to urobené tak že vnútro koncovky je vydierkované a ak pridáš plyn tak pekne to "fúka" cez tie dierky čiže má to podobný efekt ako blow-off pri benzinakoch. Aby ste mi verili, odfotím kamošove afto, aj jeho koncovku :)
Inak po_e87 : ty si mal len inú koncovku výfuku a malo to hneď iný zvuk ? myslel som že by trebalo meniť minimálne tlmič keď nie aj zvody .. Môžeš opísať aký to malo zvuk ? A koľko stála ? :)

Majkyy
Autor témy

Sobota, 30. Novembra 2013, 17:45

Ako som sľúbil, tu máte foto auta :) Som teraz veľmi zvedavý čo mi k tomu poviete ...
Prílohy
20131130_164514.jpg

Majkyy
Autor témy

Sobota, 30. Novembra 2013, 17:46

2
Prílohy
20131130_164509.jpg

po_e87

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 23:08

tutu cervenu jednotku som uz videl v KE ale koncovku som taku este nevidel :shock:
Obrázok

tomasST
Auto: X3 M40d G01 (2020)

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 23:36

Majkyy: E87icky sa ako M vobec nerobili ;) Zato si si mohol na akukolvek motorizaciu kupit Mpaket ktory okrem vyborneho podvozku a kozmetickych detailov v exterieri aj interieri na vykone nepridal nic. Kamarat si jednoducho M nalepku kupil na ebayi za 2$ a nalepil na kufor, podobne ako ten spominany M- vyfuk ktory okolo serioveho / performance ani zdaleka neuteka a navyse trci von z naraznika ako bageta z kabele.. Podla fotky vyfuku navyse usudzujem ze sa jedna o nejaky slabucky 4valcek.

Ak sa pozeras po peknom zvuku na tvoju 120d mne osobne sa najviac pacil zvuku koncoveho tlmica od firmy miltek s decatom. Ale byt tebou zdaleka sa na to vykaslem ;) Treba si uvedomit ze pod kapotou ti troni 4 valcovi diesel ktoreho primarnym ucelom je jazdit za 5 litrov a ktory pekny zvuk mat jednoducho nikdy nebude.. Ak chces zvysit vykon, bmw predava tovarensky pp paket s ic, novym ventilatorom a upravenou mapou rj ma 198 ps (teor. uroven 123d).

A ten blow off z dierok :D :D Majkyy to fakt? Skus pozriet youtube kam sa to vlastne montuje, aky to ma zvuk a vyznam u upravenych motorov a prosim nedavaj to hlavne na tu tvoju oturbenu 120d.

Neposles nam este nejake foto tej kamratovej jednotky ;) Mozno nakoniec zistime ze sa jedna o dalsiu z 3/4 BMW 1er ktore ich majitelia predavaju na autobazar.eu ako mpaket s beznymi sedackami a nalepkou na volante...

po_e87

Pondelok, 2. Decembra 2013, 09:07

@tomasST no dal si mu :) Pridte na zraz . Ale na 90% to nevyzera na ziaden performance. Tu si vyber podla tvojho rocnika a motora auto a najdes ake su original diely ako aj vyfuk... http://cz.bmwfans.info/parts-catalog
napr. moje http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/E8 ... er_system/
Obrázok

Majkyy
Autor témy

Pondelok, 2. Decembra 2013, 09:54

TomasST - zakomplexovany idiot, ktory vidi jednu fotku na internete a usudzuje ze je to 1,2 HTP ( na jakej jazdis aj ty - podla seba sudim ostatnych) a ide sa vyjadrovat. Ok na buduci zraz 1er donesiem kamosa s "nalepkou m na volante" a uvidime ci este prides ukazat svoj bicykel. Tieto diskusie su tu na to, aby ty co vedia ti poradili a nehodlam tu citat tvoje zakomplexovane reci typu : vsetko viem, zato ze teba nepustia doma k slovu :) ak tak naozaj vsetko vies, tak urcite vies ze 120d ti na 5litrov nepojde,preto som si nekupil SDI :)
Okrem ineho, ja nechcem na auto hadzat ani nalepky ani "tuningy" typu KS :) mne ide o to, aby to malo zvuk a nemusi mi to pridat 300koni ...Pytal som sa ci niekto vie alebo videl nieco take...Ak nevies citat, vrat sa do skolky :)

Majkyy
Autor témy

Pondelok, 2. Decembra 2013, 09:56

Po_e87 - dakujem za radu ;)

tomasST
Auto: X3 M40d G01 (2020)

Pondelok, 2. Decembra 2013, 10:40

Majkyy napísal:
TomasST - zakomplexovany idiot, ktory vidi jednu fotku na internete a usudzuje ze je to 1,2 HTP ( na jakej jazdis aj ty - podla seba sudim ostatnych) a ide sa vyjadrovat. Ok na buduci zraz 1er donesiem kamosa s "nalepkou m na volante" a uvidime ci este prides ukazat svoj bicykel. Tieto diskusie su tu na to, aby ty co vedia ti poradili a nehodlam tu citat tvoje zakomplexovane reci typu : vsetko viem, zato ze teba nepustia doma k slovu :) ak tak naozaj vsetko vies, tak urcite vies ze 120d ti na 5litrov nepojde,preto som si nekupil SDI :)
Okrem ineho, ja nechcem na auto hadzat ani nalepky ani "tuningy" typu KS :) mne ide o to, aby to malo zvuk a nemusi mi to pridat 300koni ...Pytal som sa ci niekto vie alebo videl nieco take...Ak nevies citat, vrat sa do skolky :)

Pozri Majkyy diskusii tohto typu som sa chcel presne vyhnúť.. Nepotrebujem tu vychovávať nejakého soplavého Briana O Conora.. Na zraze 1er sa veľmi rád ukážem, takže si tam doneste s kamarátom kludne aj mamu a tata. Škoda je ale, že sa chalani väčšinou stretávajú iba na východe SVK..
Nič z toho čo som Ti tu písal som si nevymýšlal a jednoducho musíš to akceptovať ako fakt. Tá koncovka ako aj nálepka na kufri je fake, a ak mi dokážeš opak, verejne sa ti tu ospravedlním..

Diesel bude vždy len diesel, ktorý nejde poriadne vytočiť a má zvuk ako traktor. Ak si si všimol, spomínal som ti tiež koncový tlmič od firmy miltek ktorý mal podľa mňa ešte celkom obstojný zvuk. Chcelo by to ale väčšiu investíciu spolu s montážou novej downpipe od turba. Tu ti preposielam link na

Čo sa týka tých 5 litrov, kamarát jazdi na e82 123d coupe a za tých 5 litrov dokáže jazdiť s prehľadom, takže ak sa tam nevieš dostať ty s tvojou 120d, odporúčam ti navštíviť servis alebo dať dolu tehlu z plynu.

Naschval som sa sa sem nechcel vyjadrovať k tomu na akej E87 jazdím ja aby si chlapec ako ty nemyslel, že si tu potrebujem porovnávať cikule.. Taktiež sa nepotrebujem naháňať s nejakým výrastkom ktorý si kúpi 120d a myslí si že je dravec na vrchole potravinového reťazca. Pozri mám E87 130i LCI s výkonom 265 PS, v plnej výbave vrátane fabrického M-paketu, ktorému to trvá na 100ku niečo okolo 6 sekund, nerobí mu problém prejsť zákruty a kruháče aj za sucha bokom, a aj keď je to veľmi rýchle a zábavné auto, nikdy by som si tam nedovolil dať na kufor nálepku "M" lebo viem že to auto aj keď tam vzadu vymením diferenciál, tlmiče, atď nebude nikdy na setupe ako autá od M-divízie. Teraz nemyslím novodobé M135i a Mdiesle...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní