Majkyy napísal:TomasST - zakomplexovany idiot, ktory vidi jednu fotku na internete a usudzuje ze je to 1,2 HTP ( na jakej jazdis aj ty - podla seba sudim ostatnych) a ide sa vyjadrovat. Ok na buduci zraz 1er donesiem kamosa s "nalepkou m na volante" a uvidime ci este prides ukazat svoj bicykel. Tieto diskusie su tu na to, aby ty co vedia ti poradili a nehodlam tu citat tvoje zakomplexovane reci typu : vsetko viem, zato ze teba nepustia doma k slovu :) ak tak naozaj vsetko vies, tak urcite vies ze 120d ti na 5litrov nepojde,preto som si nekupil SDI :)
Okrem ineho, ja nechcem na auto hadzat ani nalepky ani "tuningy" typu KS :) mne ide o to, aby to malo zvuk a nemusi mi to pridat 300koni ...Pytal som sa ci niekto vie alebo videl nieco take...Ak nevies citat, vrat sa do skolky :)
Pozri Majkyy diskusii tohto typu som sa chcel presne vyhnúť.. Nepotrebujem tu vychovávať nejakého soplavého Briana O Conora.. Na zraze 1er sa veľmi rád ukážem, takže si tam doneste s kamarátom kludne aj mamu a tata. Škoda je ale, že sa chalani väčšinou stretávajú iba na východe SVK..
Nič z toho čo som Ti tu písal som si nevymýšlal a jednoducho musíš to akceptovať ako fakt. Tá koncovka ako aj nálepka na kufri je fake, a ak mi dokážeš opak, verejne sa ti tu ospravedlním..
Diesel bude vždy len diesel, ktorý nejde poriadne vytočiť a má zvuk ako traktor. Ak si si všimol, spomínal som ti tiež koncový tlmič od firmy miltek ktorý mal podľa mňa ešte celkom obstojný zvuk. Chcelo by to ale väčšiu investíciu spolu s montážou novej downpipe od turba. Tu ti preposielam link na
Čo sa týka tých 5 litrov, kamarát jazdi na e82 123d coupe a za tých 5 litrov dokáže jazdiť s prehľadom, takže ak sa tam nevieš dostať ty s tvojou 120d, odporúčam ti navštíviť servis alebo dať dolu tehlu z plynu.
Naschval som sa sa sem nechcel vyjadrovať k tomu na akej E87 jazdím ja aby si chlapec ako ty nemyslel, že si tu potrebujem porovnávať cikule.. Taktiež sa nepotrebujem naháňať s nejakým výrastkom ktorý si kúpi 120d a myslí si že je dravec na vrchole potravinového reťazca. Pozri mám E87 130i LCI s výkonom 265 PS, v plnej výbave vrátane fabrického M-paketu, ktorému to trvá na 100ku niečo okolo 6 sekund, nerobí mu problém prejsť zákruty a kruháče aj za sucha bokom, a aj keď je to veľmi rýchle a zábavné auto, nikdy by som si tam nedovolil dať na kufor nálepku "M" lebo viem že to auto aj keď tam vzadu vymením diferenciál, tlmiče, atď nebude nikdy na setupe ako autá od M-divízie. Teraz nemyslím novodobé M135i a Mdiesle...