... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

emsi10
Autor témy
Kraj: Prešovský

BMW e39 523i

Štvrtok, 20. Februára 2014, 10:29

Zdravim, bol niekto pozriet toto auto alebo poznate majitela?? http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-at-id4958147.html myslim ze je to celkom rozumna ponuka.... dakujem....

Užívateľov profilový obrázok
MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Re: BMW e39 523i

Štvrtok, 20. Februára 2014, 18:06

zacal by som tym ze je to E39 bez vybavy, vid. vypis vybavy: http://www.bmwarchiv.de/vin/bt62574.pdf
ale tak co by clovek chcel za 2000 Eur 8-[
pozitivna vec je, ze kilometre sedia, aj keby boli stocene, pri dalsom predaji je to velke plus, ze na seke sedia :thumbup:
pravy blatnik a dvere su lakovane a to dost nestastne, nesedi farba a bije to do oci #-o
to co tam pise ze prevodovka radi tak, ze ju nie je ani citit je kokotina prveho stupna, taka E39 neexistuje, to dokaze len variator, napr. v Audi [-(
predny naraznikm je zospodu potrhany :-k
zadna kapota je nad lavym sbvetlom hrdzava a tak isto prah pod spolujazdcovymi dverami, predna kapota v inej farbe ( treba ratat s tym, ze lakyrnicka robota nie je lacna zalezitost, ak to teda budes chciet davat do kopy [-X
to co tam pise o kick-down-e je detinske a smiesne, ale budis, pre niekoho kto presadne z Feldy do 523i je to zrejme zazitok :lol:

celkove hodnotenie z mojej strany je teda kladne, v pomere cena, vybava a stav, avsak maj na pamäti ze ak to budes chciet dat ako tak do kopy, bude to nemala investicia, resp. sa na to vykasles a budes jazdit ako cigansky vajda z Jarovnic :roll:

emsi10
Autor témy
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Februára 2014, 19:34

MensahService napísal:
zacal by som tym ze je to E39 bez vybavy, vid. vypis vybavy: http://www.bmwarchiv.de/vin/bt62574.pdf
ale tak co by clovek chcel za 2000 Eur 8-[
pozitivna vec je, ze kilometre sedia, aj keby boli stocene, pri dalsom predaji je to velke plus, ze na seke sedia :thumbup:
pravy blatnik a dvere su lakovane a to dost nestastne, nesedi farba a bije to do oci #-o
to co tam pise ze prevodovka radi tak, ze ju nie je ani citit je kokotina prveho stupna, taka E39 neexistuje, to dokaze len variator, napr. v Audi [-(
predny naraznikm je zospodu potrhany :-k
zadna kapota je nad lavym sbvetlom hrdzava a tak isto prah pod spolujazdcovymi dverami, predna kapota v inej farbe ( treba ratat s tym, ze lakyrnicka robota nie je lacna zalezitost, ak to teda budes chciet davat do kopy [-X
to co tam pise o kick-down-e je detinske a smiesne, ale budis, pre niekoho kto presadne z Feldy do 523i je to zrejme zazitok :lol:

celkove hodnotenie z mojej strany je teda kladne, v pomere cena, vybava a stav, avsak maj na pamäti ze ak to budes chciet dat ako tak do kopy, bude to nemala investicia, resp. sa na to vykasles a budes jazdit ako cigansky vajda z Jarovnic :roll:

bol si to osobne obzriet alebo si tie nedostatky vycital z foto?? kick-down ma nezaujima :D mal som 528i... tu vybavu som tiez pozeral ze nic moc, dost mi tam chyba vyhrev sedadiel ked su uz kozene no ale v Taliansku to asi nepotrebuju :smile: ... je mi jasne ze 16 rocne auto nebude v super stave, hlavne aby motoricky fungovalo na kazdodenne jazdenie a dalsie veci sa daju casom opravit postupne...

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 20. Februára 2014, 19:46

majitel rano pisal na fcb bmw klub sk-cz ze da vyraznu zlavu
skopcim to sem
Zdravim, mam na predaj tuto e39. Cena dohodou, potrebujem nieco uhradit, takze som ochotny dat vyraznu zlavu z uvedenej ceny v inzerate. Auto nie je nove, ale ide krasne! Nepredaval by som ho, keby som nemusel:
http://auto.bazos.sk/inzerat/34393636/P ... 23i-A5.php

kobrakai

Štvrtok, 20. Februára 2014, 22:40

člen Fenistil by o nom mal nieco vediet - prva foto v pribehu pribehy-nasich-aut/318i-m-paket-reborn-t88019.html . Videl som to auto niekoľkokrát, osobne by som odporučil akémukoľvek záujemcovi šetriť čas aj prostriedky.

Užívateľov profilový obrázok
frostik
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 22. Februára 2014, 08:51

kobrakai napísal:
člen Fenistil by o nom mal nieco vediet - prva foto v pribehu pribehy-nasich-aut/318i-m-paket-reborn-t88019.html . Videl som to auto niekoľkokrát, osobne by som odporučil akémukoľvek záujemcovi šetriť čas aj prostriedky.

dobra pamat :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných