v sobotu sme sa konečne dokopali k výmene prednej nápravy, nakoľko cez týždeň auto musí stále jazdiť... menili sa komplet ramená, čapy riadenia, tyčky stablilizátora a silentbloky. Keďže auto je riadna lepenica a skladačka, aj nápravu sme vyskladali z viacerých značiek (Lemforder, Febi a Moog) - vďaka Jararakov-i

. Dúfam, že to na na našich cestách niečo vydrží. Rozdiel oproti starej je tisíc a jedno. Na pôvodných nápravách boli ešte značky BMW, nechcem ani vedieť, ako dlho tam boli. Keď už som bol v servise skoro 10 hodín, vymenil som aj zadné brzdové žiarovky, spojazdnil autotelefón, nahodil LED-ky do osvetlenia EČV. A aby som nezabudol, jedna brzdová hadička to mala za sebou, tak išla aj tá nová (na ľavej strane bola vymenená na pravej nie). Trochu som zhrozený, kto to auto servisoval predtým, niektoré veci sú strašne fušersky porobené, je mi z toho fakt nanič, keď to vidím
ostáva ešte opraviť alebo vymeniť riadiacu jednotku tempomatu, nahodiť hmlovku, pravý predný podblatník a motorček ostrekovača, vytiahnuť z dverí zadné roletky, prilepiť lištu na vodičove dvere, dať dokopy ľadvinky, zapojiť TV modul, CD menič, vymeniť predné sedadlá, stropnicu, pár líšt, PDC senzorov, prevalené dvere, znovu nahodiť katalizátory! a potom sa to možno po tme a z veľkej diaľky začne podobať aj na auto
a ako by to bolo, keby som nedal aj pár fotiek...