Chválím sání, sám ho už pár let mám. Když bys tam měl soft Alpha-N bez váhy vzduchu bylo by to ještě hlasitější, spíše sitější a šlo by to víc do otáček a řvalo by to jako píchlá svině....
BMW ///M3 e36 3,0i Green Hell MB GL500 325i e30 M-techII 535i e34 911 997 Turbo Techart Gelb manual
MattyX z vonku som to zatial nepocul ale myslim si ze je to dost pocut hlavne od 5 do 8tisic :) Borisss dik:) prvy dojem bol ze "ti jebeeee?!" A druhy, ze je to moje auto?:) ptz nahraval som zvuk aj v kabine ale az tak moc sa nelisi od zvuku nahravaneho na ringu asi preto ze je pocut viac vyfuk v nutri. Na zivo je to uplne ine a niekolkokrat lepsie ako pred tym:) LiborM to ti verim no zatial kym nemam vacky chcel som charakter motora zachovat ale ak sa raz naozaj rozhodnem pre vacky, vaha pojde prec a potom bude revu :)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
Wau mega zvuk!!!Trochu mi pripomina integru ale ta taky ostry naberala az niekde pri 9-10tis.otacok
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
Pato ta integra mala nieco do seba ked tocila take cisla:) Fuxxo ide to celkom slusne. Trochu som sa zapocuval do zvuku ked som obehol to kombi a ked som sa pozrel na tachac uz to bolo cez 220:) na tej pumpe kde stali policajti som sa chcel otocit ale radsej som isiel na inu cestu. Netreba zbytocne drazdit kobru bosou nohou. Ostatnym dik za pozitivne ohlasy:)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard