... všetko o BMW ...

ViktorDDD napísal:Celkovú náplň som našiel takú že 7,8l (with torque converter) a 3,2l (without torque converter), neviem čo to znamená lebo do automatov sa nevyznám, ale asi niečo také že tie 3,2litre sú v prevodovke a zvyšok v meniči momentu (možno kecám kktiny neviem)
na prevodovke by si mal mať červený, resp. oranžový štítok
 ale budem musieť sa niečo naučiť o tom...
 ale budem musieť sa niečo naučiť o tom... 
											 ...a nikdy ale nikdy nezaradujte parking na semaforoch alebo ak netreba ani na parkoviskach pri tescu
 ...a nikdy ale nikdy nezaradujte parking na semaforoch alebo ak netreba ani na parkoviskach pri tescu  radsej neutral a rucna
  radsej neutral a rucna  ...olej som menil u kamosa, a vypustili sme 4,5litra a islo naspet cca o 2-3 deci  viac. a samozrejme sa to robi pri nastartovanom motore ,na zdvihaku...z tej prevodovky nikdy nevitecie vsetok oleja, cez vypustaci srob,priblizne polovica tam ostane...ps A ESTE K PARKINGU AK STOJIS DOLE KOPCEKOM ZATIAHNI RUCNU A DAJ PARKING
 ...olej som menil u kamosa, a vypustili sme 4,5litra a islo naspet cca o 2-3 deci  viac. a samozrejme sa to robi pri nastartovanom motore ,na zdvihaku...z tej prevodovky nikdy nevitecie vsetok oleja, cez vypustaci srob,priblizne polovica tam ostane...ps A ESTE K PARKINGU AK STOJIS DOLE KOPCEKOM ZATIAHNI RUCNU A DAJ PARKING  A KED SA CHCES POHNUT VYRAD PARKING DAJ NEUTRAL STIAHNI RUCNU SAMOZREJME PRAVU NOHU MAS STALE NA BRZDE
 A KED SA CHCES POHNUT VYRAD PARKING DAJ NEUTRAL STIAHNI RUCNU SAMOZREJME PRAVU NOHU MAS STALE NA BRZDE  A POTOM MOZES IST ...AK SA TI ODTRHNE KOLIK PARKINGU OPRAVA CCA 100€, VYBRATIE PREV100€ A MONTAZ AKO INAK 100€,A ZELAM VAM VELA STASTNYCH KILOMETROV
 A POTOM MOZES IST ...AK SA TI ODTRHNE KOLIK PARKINGU OPRAVA CCA 100€, VYBRATIE PREV100€ A MONTAZ AKO INAK 100€,A ZELAM VAM VELA STASTNYCH KILOMETROV