... všetko o BMW ...
Lukynko napísal:Mna by skor zaujimalo aky olej do toho...Hladal som tuto na fore AKY OLEJ a po precitani 2-ch stran som stratil hlavu kde som.
Na nete som dal- Olej do automatickej prevodovky a naslo mi kadeco mozne.Pozeral som na AUTO KELLY a nasiel som DEXTRON II a III - polosyntetika a syntetika.Ale co ja viem co to do neho nuka zorvem mam trosku strah.Chlapci tam pisali o olejoch ESSO a kadeco mozne...kurna! Uz mi sibe s nich![]()
ViktorDDD napísal:
ViktorDDD napísal:no podľa tej stránky ktorú som nalinkoval tak tam je 7,8l dex 3 pre 5kvalt 5hp18 a 3l dex 2 je pre 4kvalt 4hp22, skús si tam naklikať auto a motorizáciu, uvidíš
keď ti vytieklo 4,8l tak ti nevytieklo všetko (ale budeš mať aspoň na 60-70% nový olej - lepšie ako nič), na výmenu oleja v automate je určitý postup ale nemám s tým žiadne skúsenosti, ale toľko viem že keď teraz po 3litroch si s hladinou na nalievacom otvore tak to zaskrutkuj, prejdi opatrne pár kilometrov alebo len zdvihni zadok auta a naštartuj, hladina klesne a doleješ tam zvyšok
filter si dával nový?