posledne som bol kukat s kamaratom.. vanos rapoce po zohriati, zdvihatka tusim ze boli celkom OK, vybava da sa povedat ze na ten rocnik celkom bohata, neviem co by mi tam chybalo, tazko sa radili rychlosti, nejake ztuhnute to bolo alebo co, pravy zadny lem buchnuty tusim.. inak ale zdrave.. pytal za to vtedy 3000e, a to sa mi zdalo na stav auta drahe..
strieborny sedan 328 som bol tiez kukat.. vybava ppci, oskreta cela prava strana ako tak, predny blatnik v rohu pomaranc, vtedy este nebolo ani na znackach.. ale inak ako celkom zachovale viac menej, hrdza okrem toho blatnika ziadna , motor ako novy.. moj sa moze schovat..
a zase ten prvy sedan.. co ja viem.. vyzera zaujimavo, farba podla toho, komu sa paci, ten zadny naraznik zamenit, a moze to byt fajn.. je to novsi motor z 325i, vybava tiez celkom bohata, samosvor na rozdiel od ostatnych, LPG je celkom velke plus, vzhladom na to, ze tie motory v tomto rocnom obdobi dvakrat ekonomicke niesu, ma tam detsku sedacku, tak hadam to nebude az tak drane.. rocnik je ale uplne mimo..
zalezi, co od auta cakas.. to, ze sportebu neriesis ta s tymito autami prejde

ja mam teraz na svojom priemernu po vynulovani BC 15,1

ale tak to su kratke trasy..