Kedze sa nam to tu roznymi roznymi zaujímavými temami len tak hemzi, a mame tu uz "general amazing maschines", a viem, ze v garazach mnohých clenov sa ukryvaju aj ine skvosty, ci inak zaujimave stroje, zakladam temu na mozno ich malu prezentaciu aj pre ostatných clenov fora z iných miest, co sme este zatial nemali tu cest osobne ich stretnut, ci vidiet v uliciach ich domovských miest

. Viem, ze mnohi su na tieto kusky, tak ako ja, zvedavi.
Aby sme sa vyhli sa zbytocnym "flamom" a prehnanym emociam, skusme tu spravit prezentaciu toho skoro cream dela cream z nasich garazi.
Verim, ze viete zvazit, co je v prvoplánovom vnimani uzasny kolesovy stroj z hladiska napr. vykonu, konstrukcie, obmedzenej produkcie, velkosti, ci iného zaujímavého parametra, a kde naopak tu "uzasnost" je potrebne chvilku hladat
Nechcem samozrejme znevazovat Kie, seriove Lancery a ine povozy, no vela takýchto aut na cestách stretávame pomerne casto. Aj ja denne jazdim na P3008 kde napr na plnu nadrz spravim 1000+km a je to pre mna v mnohých ohladoch uzasny wagen, no myslim, ze sem predsa len nepatri.
Takze sustredme sa pls na V8, wankel, Sx, RSx, EVOx, AMGx, Muscle, Yogurt, Chopper, Veteran, STi, Nismo, premium cars akejkolvek produkcie ako Porsche, Lambo, Ferrari, Aston....

, ale aj na auta ako napríklad R5 Turbo, Daihatsu Charrade Turbo :-) atd.
Zacnem ja, .. po niekolkych rokoch silneho BMW fanusikovstva som sa rozhodol pre nieco charakterovo uplne ine, co okrem uplne iných jazdných vlastnosti a charakteru prejavu na ceste, nebudem mat mat doma pol roka pod plachtou v garazi, a len lestit a nechciet sa ist previezt, lebo prsi, snezi, ci je zamracene

, a siahol som po 4x4 prifuknutom modeli, ktory okrem iného neriesi rocne obdobia, prejde hadam vsetko, ma neskutocny zvuk, no na druhej strane aj nebrzdi, nezataca a vyzera ako skodovka ci gazik z vnutra, nema skoro ziadnu vybavu, ma potahy, ... no je s nim neskutocna sranda a zakazdym vycari usmev na tvari môjho syna, ci nadavku z ust frajerky (najma pri plnej 1tke a 2jke a plniacom tlaku turba 1,6b)

Model: Subaru STi "bugeye" 2002, motor 2,0l Turbo (kovany motor, upravena RJ, custom vyfuk, podvozok a ulozenie auta na Poweflexoch, mierne modified Turbo, ... suma sumarum cca 300+HP na 4 kola)
Zatial mam len "garazove foto", auto este caka kura v Royal garage, nech aj vyzera, a par pripravovaných ext zmien. Mechaniku budem zasadne riesit, len ak "nieco vypadne" :-) okrem samozrejmej pravidelnej a potrebnej udrzby a zakladneho (pre tento model charakteristického) servisu.
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)