V tempuse som bol naposledy niekedy pred dvoma rokmi kvoli nahradnym dielom a povozit sa na novej X1 to bolo vsetko ale ked som chodieval predtym tak sice boli drahy a servis vraj na uplne hovno ale ludia aspon vedeli o com hovoria a bolo vidno ze majuu aspon zakladny vztah a vedomosti o bmw.
Dnes som siel do noveho Regnumu s tym ze som si povedal no bude to nove, poucia sa snad z chyb a budu mozno chciet opät prilakat ludi spat do autorizovaneho servisu, zaroven vraj vzdy bol Presovsky BMW lepsi nez Košicky...
Potreboval som len zistit ci maju a kolko stoji Dazdovy senzor, Obijmka na ziarovku do smerovky v prednom svetlomete, a take tie cudliky co maju drzat listy a podobne veci(take tie plasty s tymi "kondomami"
Zamestnanec na oddeleni predaja nahradnych dielov, nazval som ho tzv. "Klikač" mal o BMW asi take vedomosti ako moja priatelka a evidentne na pracu za tych 450E co tam dostanu je nutne vediet iba zapnut pocitac a vediet citat cesky. Povedal som ze mam E39 r.v. 2001, otvoril program a povedal "nooo takze trojkovy bawor hej?" uz ma islo porazit ze co toto je za cloveka pre kristove rany, hovorim mu ze nie 5ka diesel 142kw pozrel na mna potom do monitora do tabulky ktoru nezroloval nizsie a hovori ze "ale ved diesle boli len po 525d, to mate 530i lebo tam pisu ze 142kw!" skoro ma jeblo a rovno som mu mal chut povedat ze co tu robi. Tak som ho uistil a zacal sa tam motat v tom systeme a hladat tu obijmu, pretoze v pravom svetle ktore je pôvodne mam velky otvor na smerovku ale v Lavom ktore je tiez original ale z ineho rocnika je ovela mensi otvor na smerovku a teda aj mensiu ziarovku. Klikac sa ma pytal ci mam xenon, hovorim ze ano, a otvoril zrazu pred fl svetla, hovorim mu ze to su pred fl a ja mam po fl, povedal ze "hej? to sa tak vyznate?" dpc HANBA! a potom sa na to pozrel a smerovku sme tam najst tu mensiu nevedeli ale bola tam obijmka s rovnakou zirovkou a napisane ze je to parkovacie svetlo...tak mu vravim ze preco ked to ma angel eyes tak tam pise ze je to parkovacka? a on ze "Neviem to tak je strasne blbo popisane" tak som mu vravel ci on nevie ci to moze byt aj smerovka a on ze "neviem ja len citam co aj vy, takze objedname?"

mu vravim ze nech mi napise cislo suciastky radsej sa popytam nech netipujem. Pokracovali sme dazdovym senzorom..dopatrali sme sa podla VIN cisla a vravi mi ze ci chcem objednat, a ja ze no radsej sa spytam tu na klube ci to je ono a ci mi daco ine nahodou netreba ved nekupim za 160 len tak, a on titulna veta "ale sak podla mna to tam vôjde, na obrazku tak vyzera"

:D:D dpc

a o tych plastovych blbostiach ani nehovorim to bola komedia ked hvori ze no "asi by sa to malo aj samostatne predavat ale nevidim to tu, a to sa na co pouziva?"

Odisiel som a povedal som si ze toto je daco nenormalne, keby som mal auto za 100 00 euro tak vzivote tam nic nedam servisovat, utekal by som hned aj do madarska alebo polska abo neviem...
Ja chapem ze za tie prachy co tam davaju tam nebudu mat profesionalov ale preboha zas aspon cloveka s trosku vztahom k BMW a co niekedy v BMW aspon sedel a videl ako vyzera, resp co niekedy robil s autami pre kristove rany...ved toto je totalna nedôvera...to uz ja by som to tam lepsie vysvetlil a spravil...