... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
nadro napísal:Peters2 keď ta nezaujímala úprava 320d tak si mu teda nemal písať, že žije v oblakoch a že taký výkon na upravenom motore 320d sa nikdy nebude rovnať 330d 135kw.
A ja nemelem ja píšem ak si si nevšimol a nikto tu nevizdvihoval 110kw do neba. Tu sa len chalani bavili o tom, že sa to dá pekne upraviť a že to chodí veľmi dobre to je všetko.
PatO napísal:Aspon vidiet za čo stojí toto forum ... rozoberám podobnú tému s chipom a zvyšením výkonu len u 100kw diesla a dostavam odpovede aby som si kupil 110kw motora potom by som riešil zas ako chipnúť 110kw a jebali by ste mi tu do hlavy podaktorí aby som zas kupil 3l diesel
absolutne neviem načo to komentujú ludia čo o tom hovno vedia alebo nevedia poradiť okrem toho aby si si kupil uplne ine auto ...
Sk1r3x napísal:Je každého osobná vec či s tým bude mať starosti alebo nie. Veď ísť hlavou proti múru je ľudská vlastnosť.
Je to o financiach a o luďoch čo vedia následne uspôsobiť soft.
Ikeď tí čo sa tu rozčulujú majú aj akú takú pravdu.
Ťažké úpravy vozidla určite niesu pre ľudí čo majú problém najsť v aute motor a otázky tipu čo tam všetko potrebujem spraviť sú vôbec neni na mieste.
Človek čo sa chce púšťať do takejto úpravy má mať čo to naštudované a vyznať sa do aut a nie mať pocit , že tu mu všetko vyklopia a napíšu presné postupy.
Tu si ale žial bohu kopa ľudí myslí , že nahodia väčší intercooler, turbo, vstreky a majú vystarané. Pritom si neuvedomujú, že zladenie toho všetkého potrebuje nejaké tie znalosti a skúsenosti.
Preto motory vyrábajú nie ľudia čo sa musia pýtať , ale kockaté hlavy ktoré vedia čo chcú dosiahnuť.
Asi by sa tu mala založiť zvlášť téma ktorá by sa venovala chipom a prerábkam motorov , miesto toho aby sa to dávalo k sérii auta , lebo potom sem vždy prijde niekto kto má silnejší motor a začne si na tom honiť EGO a spúšťať tu čistý flame ktorý vedie už k 5 stranovej konverzácii a iné ako PIČOVINY sa tu neriešia.
Michalko320 napísal:posledne odbrzdenie bolo 192 ps a 410 NM ale este sa cosi prerobilo takze plus minus 200 PS by to malo mat chystam sa odbrzdit na jar