... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
2RBA napísal:hm nieje stavane je relatívny pojemmal som 330xd a teraz mam 4 valec a som spokojnejši nehovorim že to ide lepšie ale určite to ide skor do otačok a je živšie ako 6 valec
mathew144 napísal:jebte už na to ja som dnes svoje zapalil vonku lebo to nič neide a hľadam benzinovy 10-liter nech som tu pan![]()
jkk napísal:
nadro napísal:
Niekto tu asi nepochopil o čom sa tu 4 strany píše? Štastný Nový rok chalani.
nadro napísal:Cital som celu diskusiu a na zaciatku tu bola postavena tema na tom ze upravou 110kw verzie sa dostanes nahodnoty 3litru predface ktory nema chip. Je jasne ze ked budem porovnavat 150kw 3liter ktory ma chip tak to uz sme na uplne inych vykonoch. Preto nechapem prečo tu dal tabulku vykonov ked rec tu o tom nebola. Myslim v porovnavani po chipe 2 a 3 litra.
A kvalitnym chipom z 320d 110kw dostanes v klude 135kw co je hodnota predfacoveho 3 litra v zaklade.
Ale ako sa hovori vykon je ako droga a clovek po case chce viac.
mathew144 napísal:Asi by ti pomohlo len keby sme sa stretli a išiel by si domov s hlavou dole lebo nejak nechápeš ......
Peters2 napísal:Boze chlapec z 14-timy prispevkami si sa tu rozpisal!!! Zbieras prispevky do zbierky alebo co?
len tak vypichnem nieco z toho co si napisal v predoslom prispevku ak si zabudol:
cize sa zobud chlapec ze kto zacal porovnavat 320d a 330d a uz v dalsom prispevku pises ze ty nic!!!
tak najprv rozmyslaj co pises aaz potom pis! No nic s tebou sa nemam ja uz o com bavit, ty maj tu svoju 320d z 200konmi a predbiehal vsetkych naokolo, je to tvoj svet....a nevypisuj mi PM!!!
nadro napísal:Veď ho nechaj on si stále myslí, že z toho 2-litra sa dá vytiahnuť najviac 129kw. Mal by si si dať stretnutie s mathewom a potom by si videl a hlavne bol sklamaný, že si také dlhé roky žil v domnení, že máš super motor s dobrým výkonom. A ďalšia podstatná vec je tá, že ten 2liter má tak o 1 až 1,5litra lepšiu spotrebu oproti 3litru.