BMW radu 7 je mojou srdcovou záležitosťou a už teraz viem, že toto auto mať nikdy nebudem. Prichádzam na toto fórum s veľkou prosbou k majiteľom tohto auta. Veľmi sa túžim v tomto aute previezť a zašoférovať. Ak by bol niekto z majiteľov ochotný mi tento môj veľký sen splniť a býva v Trnave, prípadne v blízkom okolí budem šťastný. Benzín, prípadne naftu si zaplatím, prípadne aj niečo navyše.
Prečo by si ho nikdy nemal mať? Je to len auto, kus železa, nie nič nedosiahnuteľné... Nepíšeš, o aký model by si mal záujem, alebo na ktorom by si sa chcel povoziť... Ak z tých novších, tak autopožičovňa na jeden deň by tvoj problém hravo vyriešila... 100€ predsa nie je likvidačná položka
Boze ved aj E65ky dnes stoja polovicu z novej Fobie, tak preco by si na nu nemal mat? Vies kolko skladnikov a predavacov z Tesca sa vyvaza dnes na sedmach?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Ved ano... aj ked viem, aky mas odpor voci 7er, dodam len tolko, ze oni sa ale nevozia na sedme, ale na vraku...
Presne ako píšeš, známy kúpil nedávno E65 pred Face takú bordovú s čiernou kapotou, myslím, že 730d zo Senca alebo okolia. Neviem či dal za ňu viac ako 5k, tak v akom stave musí byť to auto Ale búchanie do pŕs za ,,TOP" stav ho neminulo
Naposledy upravil/-a upir156 v Nedeľa, 29. Decembra 2013, 19:46, upravené celkom 1 krát.
Hosi ja zase viem ze nikdy nebudem vlastnit Ferrari a uz od malicka sa mi pacia tieto auta, nevie niekto cije je toto: http://ferrari-f-430.autobazar.eu/43i-v ... 45818.html , velmi rad by som kontaktoval majitela za ucelom povozit sa troska, posoferovet, tak pol hodinky mi staci, ten sviniar co to tam inzeruje mi na neho nechce dat cislo
P.S.: benzin mu zaplatim, samozrejme aj kavicku z automatu za 60 centov na benzinke
Jaaaj este by som zabudol, niekto ochotny kto by mi pozical pistol?? Mam taky nesplneny sen zastrielat si. Najlepsie 9mm alebo cal.45, najradsej by som bol keby mi ju niekto helfol vecer a rano donesiem, vratim. Samozrejme patrony si kupim plus nejakych 5 Euro navyse za ochotu...
Keď sa chceš povoziť na novej sedme, zajednaj si v Bavarii skúšobnú jazdu (je to zdarma a neznamená to automaticky, že si testované vozidlo musíš kúpiť).
Naposledy upravil/-a littleB v Utorok, 21. Januára 2014, 14:20, upravené celkom 1 krát.
Dobre ľudia, tak som to proste skúsil - nevyšlo. Viacerí sa nad tým pozastavujete. Jasné, že tá moja prosba je možno trocha "mimo" Predsa len majitelia BMW radu 7 (myslím E66 a vyššie) nie sú žiadni dobrodruhovia, ktorí prídu a dajú mi auto, aby som sa išiel povoziť. Jednoducho som to skúsil, nič som za to nedal, akurát som tu viacerých z vás pohoršil, že čo si to ja vôbec dovoľujem napísať a žiadať...tak mi to prosím prepáčte. OK...
Tak dnes som navštívil jeden autobazár - TANEX, Trnava. Mali tam na predaj túto 7 - http://www.autobazar.sk/4275431/bmw-rad-7-730d-limuzina-z-a6/ Tak som sa spýtal či je možná aj nejaká tá testovacia jazda. Povedali, že jasné a ani neviem ako, sedel som za volantom... Tak som rád - je to luxusné vozenie.