... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

sorel.julien
Auto: Škoda Octavia II
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW 7 - jazda

Pondelok, 3. Februára 2014, 23:13

Ja som sa takto v NR previezol na novom S a bol som z toho tak unesený ako keď som prvý krát sedel v 7-er :-) Sny si preba plniť, nenechať sa odradiť, môžeš zájsť kde len chceš dnes sú všade dvere otvorené dokorán a ešte sa pobijú o "zákazníka". O:)

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 4. Februára 2014, 09:26

sorel.julien napísal:
Ja som sa takto v NR previezol na novom S a bol som z toho tak unesený ako keď som prvý krát sedel v 7-er :-) Sny si preba plniť, nenechať sa odradiť, môžeš zájsť kde len chceš dnes sú všade dvere otvorené dokorán a ešte sa pobijú o "zákazníka". O:)

Ano..o ZAKAZNIKA! Nie to testovacich jazdcov..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

romco777
Autor témy
Kraj: Trnavský

Sobota, 2. Mája 2015, 14:27

No tak som si teda objednal testovaciu jazdu BMW Auto Palace Bratislava
V dotazníku na webe bola aj otázka plánovaného termínu kúpi vozidla. Vybral som poslednú možnosť "Zatiaľ neplánujem"
Predvčerom mi volal pán z Auto Palace ohľadne overenia údajov a pýtal sa ma, kedy plánujem kúpu auta. Či do pol roka. Tak som mu povedal, že momentálne neviem. Že v blízkej budúcnosti určite nie.
Jeho odpoveď: "Takže nespĺňate podmienky na testovaciu jazdu."
Takže pokiaľ nemáte opravdivý záujem o kúpu, tak sa na testovaciu jazdu oficiálne nedostanete.
Škoda. Na jednej strane to úplne chápem.

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Utorok, 5. Mája 2015, 15:38

tak, kebyze sa ta spyta za ucelom testovacej jazdy, kedy by si teda auto kupoval, tak by som im uz len z principu povedal, ze tak do zimy by som ho chcel mat(nemusi to byt prave ta sedma ze 8) ) a snazil by som sa odpozorovat jeho predajne schopnosti :) ale urcite by som tam nesiel v zayebanych teplakoch s horcicov na tvari [-o<
ja by som ti tiez nedal sa previest - ked by som z teba mal pocit, ze vymyslas - nejake treningy ako odbit otravovacov asi musia mat, hlavne je, ze si si splnil sen a ked uz nikto, tak aspon ja davam palec hore za uprimnost a guraz nieco take sem napisat :thumbup: :shock:
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 5. Mája 2015, 15:51

romco, kebyže predávaš auto, a príde ti tam týpek ktorý ti rovno povie že auto nechce kúpiť ale rád by sa povozil čo mu povieš? :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

romco777
Autor témy

Utorok, 5. Mája 2015, 16:03

Ja to uplne chapem, ale asi tak pred rokom som si pisal s nejakou pani z BMW a tej som sa vyslovene pytal, ci je testovacia jazda podmienena kupou auta, jek odpoved bola, ze nie je...
Inak uplne chapem, ale koľkí pridu na testovaciu jazdu a auto si aj tak nekupia?
Myslim, ze tych 20 minut jazdy by BMW nezruinovalo.
Ale tak co uz.

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 5. Mája 2015, 16:07

Preboha nebud uz taky hlupak, v BMW sa chodi na testovacie jazdy s POTENCIALNYMI kupcami, ktori na to maju peniaze a nie s nesolventnymi detmi co snivaju... #-o #-o #-o

romco777
Autor témy

Utorok, 5. Mája 2015, 16:10

Čakal som na reakciu namyslenca...

PetoK

Utorok, 5. Mája 2015, 16:13

Aky som ja namyslenec ? Sa zobud... ja viem, pravda sa tazko pocuva.. ja tiez nemam na uplne nove,aspon zatial, resp. mam aj ine priority a co je to problem priznat? Kolko percent ludi tu kupovalo novu 7er ?

romco777
Autor témy

Utorok, 5. Mája 2015, 16:23

Vobec nemam naladu s tebou stracat cas a kazit si den odpovedanim na tvoje prispevky. Napisal som, ze pani z BMW mi povedala, ze testovacia jazda NIE JE podmienena kupou. Tak som sa teda objednal a ked mi volali, povedali mi, ze to tak nie je. Chcel som tiez poukazat na tieto nezhody v info.
A aky si ty namyslenec?
Usudzujem to z toho, ze hned v prvej tvojej reakcii si ma nazval hlupakom, hoci ma vobec nepoznas. V druhom komente si ma nazval nesolventnym dietatom...Z toho ako si sa prezentoval usudzujem, ze si namyslenec, ktory ked ma 7-dmu, tak si mysli, ze je nejaky majster sveta
..

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 5. Mája 2015, 16:26

nie je podmienena kúpou = nemusíš nič podpisovať že ak zajazdíš tak im vyložíš keš na stôl a berieš auto, len máš nato, chceš také auto, vyskúšaš, nepáči sa ti, poďakuješ a ideš ďalej
keby do telefónu povieš že možno tak do pol roka by si chcel také auto kúpiť ale rozhoduješ sa medzi značkami atď. atď. tak možno sa na ten zoznam testovacích jázd dostaneš

ak veľmi chceš tak za 159€ môžeš mať sedmu na celý deň :wink:
http://www.tob-bmw.sk/index.jsp?docid=3509
Naposledy upravil/-a ViktorDDD v Utorok, 5. Mája 2015, 16:30, upravené celkom 1 krát.
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

romco777
Autor témy

Utorok, 5. Mája 2015, 16:30

Ved to, keby som povedal, ze auto kupit chcem, tak sa na jazdu dostanem.
Asi som nemal byt az taky uprimny.

romco777
Autor témy

Utorok, 5. Mája 2015, 16:33

ViktorDDD, vdak za info. O tom som nevedel...

PetoK

Utorok, 5. Mája 2015, 16:38

BMW v Lamaci uz nie je, ak mam spravne info ? Nie je ani na ofic strankach www.bmw.sk

Nadzi

Utorok, 5. Mája 2015, 21:51

Myslim ze mam preteba liek.
Preco neskusis si zadovazit starsiu sedmu?
ved dneska tie sedmy stoja naozaj eurovky... povozis sa dokial to pojde a potom to predas.. no a co nebudes jediny ani posledny kto bude predavat sedmu zrelu do srotu. Myslim si ze aj starsia sedma by v tvojom pripade robila radost.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní