... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Hoši, zobuďte sa do reality, ten 20d motor nikdy nebude mať parametre ako napr 30d, a ani nevravím ako ho preťažujete... ale nech si každý robí čo chce, však na to časom prídete... potom neplačte že to všetko odišlo...![]()
A každého, čo vyhodí katy a DPF, by som dal zavrieť a nech nejakú hodinku-dve inhaluje ten čistý vzduch z výfuku...![]()
nadro napísal:ani by som nepovedal
nadro napísal:podľa Peters2 Ty Hamman aj keď všetci vieme, že sa to dá. Poznám tu z klubu 5 aút 320facelift čo majú výkon 190kobýl a bolo to len úpravou toho čo si písal.
2RBA napísal:ja mam všetko seriove aj sanie aj cooler aj výfuk mam akurat čip a mam odmerane 169ps a 395nm...teraz som kupil k&n vložku katy pojdu von prečipuje sa a uvidime načom sme ak to bude malo tak buduci rok snad poriešim cooler a turbo maybe vstreky...
Peters2 napísal:
Ale ved chlapci majte si tam aj 300koni, pre mna zamna!!! Ale aby chlapec porovnaval 320d-110kW z 330d-135 (pripadne 150kw), tak to je na zamyslenie!!! Ako pisal PetoK ten vykon nikdy mat nebude, lebo rataj s tym ze ak sa da upravit ten chaby stvorvalcek tak 6-valec pomaly dvakrat tolko!!!
nadro napísal:ale tu sme sa nebavili o upravení výkonu 330d. Takže úpravou výkonu 320d sa priblížiš určite výkonu 330d 135kw.
320d možno neni potrebne menit vstrekovače, len turbo a intercooler neviem ale určite aj ja by som išiel s 320tkou vyššie načo 6 valec 330d ked už teraz stiham v pohode 204konove verzie
toto tu nikto nerieši v tomto zmlysle to nikto neporovnava teda aspon ja nie, tak neviem prečo sa bijete silou mocou po hrudi ... ano 6 valce prevalcuju 4 valce :) no mnoho krat zaleži na tom ako auto šoferuješ
Hamann napísal:tak v prvom rade čistu ruru od turba ta moja je kus širšia ako seria a turbo diery maximalne skryte takmer žiadne turbodiery oproti serii neskutočny rozdiel nabeh turba po preradeni momentalny plny tlak k dispozicii dalej uviazane zvody termotec paskou čo bolo dost prplave urobit no termotec pomaha udržiavat horuce vyfukove potrubie čo zrychli prietok plynov tym padom vyššia efektivita turba pri vysokych otačkach neklesa vykon ma tendenciu udržiavat krivku ... molitanovy filter namočeny v racingovom oleji , naporove studene sanie, egr off ten zaklad pre kvalitny chipp som podstupil ... 191hp 405NM vysledok
2RBA napísal:hm nieje stavane je relatívny pojemmal som 330xd a teraz mam 4 valec a som spokojnejši nehovorim že to ide lepšie ale určite to ide skor do otačok a je živšie ako 6 valec
Peters2 napísal:Boze chlapec z 14-timy prispevkami si sa tu rozpisal!!! Zbieras prispevky do zbierky alebo co?
len tak vypichnem nieco z toho co si napisal v predoslom prispevku ak si zabudol:
cize sa zobud chlapec ze kto zacal porovnavat 320d a 330d a uz v dalsom prispevku pises ze ty nic!!!
tak najprv rozmyslaj co pises aaz potom pis! No nic s tebou sa nemam ja uz o com bavit, ty maj tu svoju 320d z 200konmi a predbiehal vsetkych naokolo, je to tvoj svet....a nevypisuj mi PM!!!