Banned tak som chcel, aby si sem napísal a nesklamal si ma
Prvý príspevok si čítal čo som sem dal?
Dudecc napísal:Vyzerá pekne, ak to chceš určite by som do toho išiel, nadčasový design, super motor nemaj obavy.
Chod to pozriet hlavne skontroluj či nieje zatečený motor, či moc nepiští turbo, ako zaberá spojka, či nič nebúcha, nevydáva čudné zvuky a zober to
Tam je vidiet, že hned som diesel zamietol pod stôl, že je to kokotina, že ano. Nepovedal som, že diesel nepatrí do coupe, ale nám osobne "nepasuje" proste čisto môj názor a pár ludí aj tu na fore aj okolo mna, za to nás netreba ubiť k smrti.
7litrov ti zral 142kW v e39? Dúfam, že mimo pri dôchodcovkej jazde, lebo môj velmi dobrý kamoš má 142kW v e39 už 3x za tento rok a ani jeden mu nežral priemere 7l.
Ja som si tie čísla nevycucal z prsta, ak chceš napíš mi pm dám ti nick na toho užívateľa čo má ten 150kW a on ti povie
reálne spotreby

Ja nechcem presviedčať nikoho, že 3,0i je lepší, ajtak pre každého je najlepšie to čo buď má alebo preferuje. Ja preferujem silné benzíny. Preto moje ďalšie auto bude e92 335i.
Donovaly na 1500rpm tak drží prevodovka, zavolaj inžinierom do Mníchova, že sú magori a nech tie prevodovky ladia tak, aby radili pri 4000rpm, aby potom auto jazdilo na 3000rpm donovaly, neviem či si šiel na SMG niekedy, radí to aj samo, wau.
Napísal som niekde, že 3,0i žere menej ako 3,0d??? Nespomínam si. Pán franzkiller písal niečo ohladom 20d a 30d.
Za dva kusy

bež na nemecký bazár a napíš nemcovi či za tých 12k€ čo dáva takú podobnú ako mám ja dáva 2kusy a čo pozerám bežne mobile.de v priemere raz za mesiac, tak tie autá sa tam dosť striedajú.
Viem čo predávam, tak prečo by som to mal dať za 5000€, keď 318i a kokotiny bez výbavy sa predávajú po 6000.
Banned viem, že to nemyslíš v zlom, ale tú vytopenú, hrzdavú kokotinu raz niekto kúpi, predsa len sú ludia čo také auto chcú. A nevravím, že cena je pevná
Ahoj