... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:A to si clovek mysli ze moderne auto napechovane elektroniou vzladne vsetko.
Gabo10 napísal:... ale kôli trom mesiacom v roku kupovať FWD?
starynovy napísal:...Tak ako hovori kubog, nepocuvat, oni ziju v svete predohraboveho TDIcka od ktoreho lepsieho niet, zere 3L, ide 200, vide vsade, a diely nic nestoja.
Igmaus napísal:Ja som donedavna mal skusenosti len s fwd a xdrive ale minuly tyzden som mal zo servisu pozicanu 118d a po trojdnovej skusenosti s tymto auto sa moj pohlad na auta s rwd dost zmenil. Dokedy som nemal to auto pozicane tak som si ani nevedel predstavit ze moje dalsie bmw bude bez xdrive ale po tom ako som si to auto vyskusal som zmenil nazor na suchu sa to ovlada lepsie ako stvorkolka ked bola namrznuta cesta tak auto bolo omnoho zabavnejsie a v pripade potreby sa elektronika postarala o bezoecnost bol som z tej zadokolky taky nadseny ze si hovorim ze musi mat aj nejake negativa tak som sa rozhodol ju ist vyskusat na sneh. Zobral som teda auto do zasnezenych kopcov nedaleko mojho bydliska - Lyziarske stredisko Kohutka. Uz len cesta tam bola celkom narocna lebo poslednych 6 km do strediska je celkom strma cesta. Bol na nej lad a ujazdeny sneh ale auto to pomaly zvladlo sice nie som si isty ci by sa rozbehlo keby zastavim ale plynulou jazdou sa dalo vyjst v pohode. Vysiel som hore kde je velke parkovisko v kopci a tam som si skusal rozjazdy do kopca ci uz s pomocou elektroniky alebo bez vzdy som sa rozbehol. Nedalo sa na tom jazdit tak suverenne ako na xdrive ale to uz by som chcel asi vela. Moj zaver je taky ze zadokolka ma nieco do seba a keby idem kupovat nove auto tak o nej dost uvazujem samozrejme ze by som si ju nekupil keby byvam niekde v horach kde sa udrzba ciest ukaze raz za tyzden ale myslim si ze vacsinu situacii ktore v zime zazijes sa da s nou zvladnut a v ostatnych rocnych obdobiach je u mna rwd v jazdnych vlastnostiach na prvom mieste.